Tag jer tid til at nyde vores vores alsidige udvalg. Vi har lidt for enhver smag, altid lavet med kærlighed til maden og respekten for gode råvarer.

Åbningstider : Alle ugens dage fra 12:00 - 21:00. Søndag 10:00-21:00



A la Carte
  • Østers Gillardeau
    Serveres med klassisk vinaigrette og citron, samt toast melba, pr stk
    37,-
  • Moules Marinières
    Hvidvinsdampede blåmuslinger i creme med krydderurter, røget bacon. Servers med brød & smør
    145,-
  • Dagens Fisk
    Fisk fra dagens aktion i Hirtshals, tilberedt efter sæsonen Spørg betjeningen eller se vores tavle
    245,-
  • Skaldyrs Fad
    Med rejer, blåmuslinger, jomfruhummer, krabbeklør & østers (serveres til minimum 2 personer, skal bestilles min. Dagen før)
    395,-
  • Beuf Bearnaise
    250g steak af Greater Omaha okse med håndskårne fritter, salat og sauce bearnaise
    289,-
  • Rørt Tatar
    Rørt tatar med salat og håndskårne pommes
  • Kalø´s Burger
    Brioche bolle med 200g bøf af New Jersey kalv, cheddar, bacon og salat. Serveres med håndskårne pommes og estragon mayonnaise.
    210,-

Maritime menu
  • Jomfruhummer – Hvide asparges – Hybenrosen – Muslingesauce
    Læsø jomfruhummer som tatar med hvide asparges, syrlig hybenrose og muslingesauce
    Forret 175,-
  • Bundgarns Makrel – Tomat - Løvstikke – Agurk – Avokado
    Ceviche af bundgarnsmakrel med "grønne tomater" løvstikke og tigermælk
    Forret 145,-
  • Havtaske – Basquaise – Ramsløg – Serrano - Basilikum - Oliven - Parmesan
    Ristet havtaskehale med cremet Basquaise og ramsløgssauce
    Forret 195,- Hovedret 325,-
  • Sommerbuk – Kongekrabbe – Gran – Kirsebær – Morkler - Nye Gulerødder
    Stegt sommerbuk med syltet gran og portvinssyltede kirsebær hertil grillet konge krabbe, glaserede gulerødder og morkelsauce
    325,-
  • Jordbær – Hyldeblomst – Creme Fraiche – Timian
    Nye danske røde og grønne jordbær med cremet hyldeblomst creme fraiche og timian
    165,-
  • 3 retter kr. 495,- Makrel - Sommerbuk - Jordbær
  • 4 retter kr. 595,- - Jomfruhummer - Makrel - Sommerbuk - Jordbær
  • 5 retter kr. 695,- - Jomfruhumer - Makrel - Havtaske - Sommerbuk - Jordbær
  • Vinmenu : 3 retter kr. 275,- - 4 retter kr. 385,- - 5 retter kr. 465,-

Børne mad
  • Snacks
    grønsags og ostestænger med creme fraiche
    20,-
  • Panco friteret fiskefilter
    med remoulade og fritter/kogte kartofler
    98,-
  • Fiskefrikadeller
    med remoulade og fritter/kogte kartofler
    98,-
  • Burger
    med fritter og ketchup
    98,-

Snacks 11.30-21.30
  • Saltede mandler
    30,-
  • Grove chips
    30,-
  • Oliven Nicoise
    30,-
  • Serrrano skinke
    30,-
  • Lakserillette
    30,-
  • Rejesalat
    30,-
  • Foccacia med oliven olie
    25,-
  • Foccacia med aioli
    25,-
  • Fritter med eddike
    25,-
  • Panco reje
    25,-
  • Bruschetta med tomat/parmesan
    30,-
  • Lidt godt charcuterie
    35,-
  • Lidt godt ost
    35,-
  • Østers, pr, stk
    37,-

FESTMENU FORÅR

Marts – April – Maj
Forretter
Multecarpaccio m. spæde salater, radiser, rimmet agurk, syrnet fløde og stenbidderrogn

Torskeryg m. nye løg, gulerødder, urtesalat og sauce nage

Dampede asparges med rejer og sauce mousseline

Hovedret
Himmerlandsfilet m. ærte franchaise, ærtepuré, nye gulerødder, pommes rissoles og sauce bordelaise

Grillet majskyllingebryst m. frikassé af sukkerærter, bacon og hjertesalat, syltede rabarber, kogte kartofler og jus gras

Nakke af frilandsgris. Grillet spidskål, saltbagt selleri, selleri ´pure, pommes rissoles og salmis sauce

Dessert
Lys chokolademouse med shortbread-crumble, vaniljeis og blodappelsingranité

Toffe pannacotta m. Granny Smith-sorbet, makroner og calvados-karamel

White chocolate cheesecake m. hindbærsorbet

FESTMENU SOMMER

Juni – Juli - August
Forretter
Flamberet jomfruhummer med kantareller, bælgærter og hybenrose-vinaigre

Skindstegt knurhane, ærtepuré, blåmuslinger, ristet bakskuld og muslingeskum

Salat m. kammusling, syltede radiser, ristet chorizo

Hovedret
Unghanebryst m. stegt hvidløg, majs, Alsace-bacon, grillet kartoffel og kyllingesky

Langtidstilberedt coulotte m. ærte franchaise, grillet hjertesalat, nye kartofler og sauce Bordelaise

Entrecôte i “crouton”-grillet majs, bacon, peberfrugt, pommes Anna, sauce Bordalaise

Dessert
Jordbær Eton Mess, marengs, creme chantilly, friske jordbær og jordbærsorbet

Pocheret fersken med vaniljeis og hindbærsauce

Hyldeblomst-bavarois med skovbærsorbet, kammerjunker og vaniljecreme

FESTMENU EFTERÅR

September – Oktober - November
Forretter
Vol-au-vent med confiteret kylling fra Hopballe, gulerødder, løg og karse

Carpaccio af okse marineret i trøffel, parmesan, rucola og oliven

Flamberet torsk m. glaskålscrudité, hasselnødder, æblepuré og muslingeskum

Hovedret
langtidsstegt tyksteg m. ristede Karl Johan-svampe, selleripuré, hasselnødder og Madeirasauce

Nakkefilet af frilandsgris. syltede løg, kål, svampepuré og sauce Mystique

Rosa andebryst, m. confiteret lår, sveskepuré, æbleflæsk og portvin sc

Dessert
Æble-tarte tatin med vanilieis og karamelsauce

Vanilje-creme brulée

Pralinemousse m. saltet karamel, hasselnøddeis og appelsingranité

FESTMENU VINTER

December – Januar - februar
Forretter
Pocheret torsk m. jordskokkepure, æble og hummerbisque

Meunièrestegt rødtunge, blomkål, hasselnødder og soya/ingefærsauce

Cremet kartoffelsuppe m. ristede brisler og persilleolie

Hovedret
Langtidsstegt svinebryst, syltede rødkål, braisserede svinekæber, pommes Anna og kryddersauce

Rosastegt andebryst, grillet porre, sveskepuré, glaskålscrudite, pommse rissoles og portvinssauce

Langtidsstegt spidsbryst m. peberrodscreme, syltede kål, baconcrumble, stegt pastinak og skysauce

Dessert
Chokoladefondant m. vaniljeis, nougatine og kirsebærsauce

Lemon-curd tærte m. brændt marengs og pistacieis

Mazarinkage m. passionsfrugtsorbet, yoghurtsiffon og lakridsgelé


Kaløvig Badehotel • Åstrup Strandvej 68 D • 8541 Skødstrup • tlf. 3939 0260 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
created by hapiday ApS