Oplev den maritime stemning i de smukke omgivelser på Kaløvig havn. Book et af vores værelser og vågn op til den smukke udsigt over Aarhusbugten.

Tag jer tid til at nyde vores á la carte menu - eller et par hurtige håndmadder. Book dit bord i Brasseriet.

Aftenmenu 17:30 - 21:30

Aftenkort
  • Moules mariniéres
    dampede blåmuslinger med brød og aioli
    98,-
  • Østers
    med citron, skalotteløg og rødvinseddike
    pr. stk. 28,-
  • Gravede torsk i urteaske
    dildmayonnaise, balsamico sauce med dildolie, hvidvins gelé & syltede blegselleri
    118,-
  • Pocheret østers
    østers mornay med dildolie, syltede ørredrogn & gratineret vesterhavs ost
    48,- pr. styk
  • Rørt oksetatar
    bittersalat og grove fritter
    98,-
  • Foie Gras Terrine
    pebersyltede kirsebær, balsamico/kirsebær gastrik, ristet toast, frisée & røget andebryst
    165,-
  • Hovedret
  • Bagt pighvar
    stegt Karl Johan, lardo, citrontimian, timian gelé & svampe skum
    210,-
  • Grillet havtaske
    pastarisso i basquaise, serrano, oliven, basilikumssauce og sprøde croutons
    210,-
  • Fransk boeuf
    kryddersmør, bittersalat og grove fritter
    255,-
  • Majs-unghane
    frikassé af ungehanelår, danske sommerurter i cremet velouté
    189,-
  • Skaldyrsfad (min. 2 personer)
    krabbeklør, jomfruhummer, dampede blåmuslinger, skagenrejer, friskbagt brød, salat og aioli - (kun på forudbestilling: halv sorthummer, østers, kongekrabbe og kammuslinger kr. 595,-)
    248,-
  • Grillet haj filet
    stegt artiskok, barigoule sauce, Nicoise oliven, tomat & basilikum
    210,-
  • Kaløvig's burger
    bøf af jersey-kvæg, chili mayonnaise, agurkerelish, kimchi, semi dried tomater, engelsk cheddar, bacon, drueagurker & grove fritter
    189,-
  • Rabarbertrifli
    makroner, portvin og creme chantilly
    55,-
  • Ferskenbavarios
    ferskensorbet, sandkagebund & hvid chokolade
    69,-
  • Pandekager
    med vaniljeis (tilkøb: Crepes Suzette + kr. 35,-)
    65,-
  • Osteplanke
    franske oste, rugkiks, syltede abrikoser og syltede nødder
    69,-
  • Blødende chokoladekage
    med vaniljeis og bær
    89,-
  • Dagens kage
    55,-

FESTMENU FORÅR

Marts – April – Maj
Forretter
Multecarpaccio m. spæde salater, radiser, rimmet agurk, syrnet fløde og stenbidderrogn

Torskeryg m. nye løg, gulerødder, urtesalat og sauce nage

Dampede asparges med rejer og sauce mousseline

Hovedret
Himmerlandsfilet m. ærte franchaise, ærtepuré, nye gulerødder, pommes rissoles og sauce bordelaise

Grillet majskyllingebryst m. frikassé af sukkerærter, bacon og hjertesalat, syltede rabarber, kogte kartofler og jus gras

Nakke af frilandsgris. Grillet spidskål, saltbagt selleri, selleri ´pure, pommes rissoles og salmis sauce

Dessert
Lys chokolademouse med shortbread-crumble, vaniljeis og blodappelsingranité

Toffe pannacotta m. Granny Smith-sorbet, makroner og calvados-karamel

White chocolate cheesecake m. hindbærsorbet

FESTMENU SOMMER

Juni – Juli - August
Forretter
Flamberet jomfruhummer med kantareller, bælgærter og hybenrose-vinaigre

Skindstegt knurhane, ærtepuré, blåmuslinger, ristet bakskuld og muslingeskum

Salat m. kammusling, syltede radiser, ristet chorizo

Hovedret
Unghanebryst m. stegt hvidløg, majs, Alsace-bacon, grillet kartoffel og kyllingesky

Langtidstilberedt coulotte m. ærte franchaise, grillet hjertesalat, nye kartofler og sauce Bordelaise

Entrecôte i “crouton”-grillet majs, bacon, peberfrugt, pommes Anna, sauce Bordalaise

Dessert
Jordbær Eton Mess, marengs, creme chantilly, friske jordbær og jordbærsorbet

Pocheret fersken med vaniljeis og hindbærsauce

Hyldeblomst-bavarois med skovbærsorbet, kammerjunker og vaniljecreme

FESTMENU EFTERÅR

September – Oktober - November
Forretter
Vol-au-vent med confiteret kylling fra Hopballe, gulerødder, løg og karse

Carpaccio af okse marineret i trøffel, parmesan, rucola og oliven

Flamberet torsk m. glaskålscrudité, hasselnødder, æblepuré og muslingeskum

Hovedret
langtidsstegt tyksteg m. ristede Karl Johan-svampe, selleripuré, hasselnødder og Madeirasauce

Nakkefilet af frilandsgris. syltede løg, kål, svampepuré og sauce Mystique

Rosa andebryst, m. confiteret lår, sveskepuré, æbleflæsk og portvin sc

Dessert
Æble-tarte tatin med vanilieis og karamelsauce

Vanilje-creme brulée

Pralinemousse m. saltet karamel, hasselnøddeis og appelsingranité

FESTMENU VINTER

December – Januar - februar
Forretter
Pocheret torsk m. jordskokkepure, æble og hummerbisque

Meunièrestegt rødtunge, blomkål, hasselnødder og soya/ingefærsauce

Cremet kartoffelsuppe m. ristede brisler og persilleolie

Hovedret
Langtidsstegt svinebryst, syltede rødkål, braisserede svinekæber, pommes Anna og kryddersauce

Rosastegt andebryst, grillet porre, sveskepuré, glaskålscrudite, pommse rissoles og portvinssauce

Langtidsstegt spidsbryst m. peberrodscreme, syltede kål, baconcrumble, stegt pastinak og skysauce

Dessert
Chokoladefondant m. vaniljeis, nougatine og kirsebærsauce

Lemon-curd tærte m. brændt marengs og pistacieis

Mazarinkage m. passionsfrugtsorbet, yoghurtsiffon og lakridsgelé


Kaløvig Badehotel • Åstrup Strandvej 68 D • 8541 Skødstrup • tlf. 3939 0260 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
created by hapiday ApS