Oplev den maritime stemning i de smukke omgivelser på Kaløvig havn. Book et af vores værelser og vågn op til den smukke udsigt over Aarhusbugten.

Tag jer tid til at nyde vores á la carte menu - eller et par hurtige håndmadder. Book dit bord i Brasseriet.

Aftenmenu fredag og lørdag 17:30 - 21:30. Søndag 10:00-21:00


Vælg 3 retter for kr. 250,-


Aftenkort Forretter
  • Vitello
    Sprængt and med tuncreme, kapers, æble, ristede hasselnødder og brøndkarse. : Tilkøb: Revet foie gras + 45,-
    145,-
  • Confiteret blæksprutte
    med tomat, oliven, basilikum og parmesanskum. Tilkøb: 10 gr. kaviar + kr. 90
    135,-
  • Stegt kammusling
    Med jordskokke, hasselnødder, fermenteret hvisløg og brunet smørskum. Tilkøb af friskrevet trøffel +45
    135
  • Fiskesuppe a la citronelle
    Med porscheret torsk og syltet kål. Tilkøb af ponzumarineret ørredrogn + 45,-
    130
  • Pastarisso
    Med confiterede svampe og bacon fra Grambogaard. Tilkøb: Friskrevet trøffel + 45,-
    98,-
  • Hovedretter
  • Grillet oksebov
    Med sauce Bearnaise og grove fritter samt sprød salat. Tilkøb af sauce bordelaise+ 35,-
    195
  • Rødvinsbraisseret dansk gråand
    Tilkøb: Stegt foie gras + 55,-
    175
  • Porterbraiseret svineskank
    Med letrøget selleripuré og vinterurter. Tilkøb af friskrevet trøffel + 45,-
    165,-
  • Kuller én crouté
    Med knust kartoffelkompot og beurre blanc sauce. Tilkøb stegt jomfruhummer + 45,-
    185
  • Stegt torsk
    Med selleripuré, brændt porre, ristede hasselnødder og sauce Saigon. Tilkøb: Pighvar istedet for torsk + 75,-
    180,-
  • Creme Brûle
    Med pylonesisk vanille. Tilkøb af solbærsorbet + 35,-
    155,-
  • Lun æblekompot
    Med varme krydderier, rosmarin, karamel, krokant og brunet smør. Tilkøb af vaniulle is + 35,-
    125,-
  • Citron-Citron-Citron
    Med lemoncurd, hvis chokolade og granité. Tilkøb af vanilleis + 35,-
    140,-
  • Valrhona chokolade i tekstur
    Med tre slags chokolade. Tilkøb af mandarin sorbet + 35,-
    140,-
  • Peach Melba
    Med ristede mandler, syltede abrikoser, hindbær og creme anglaise. Tilkøb af vanilleis + 35,-
    125,-

FESTMENU FORÅR

Marts – April – Maj
Forretter
Multecarpaccio m. spæde salater, radiser, rimmet agurk, syrnet fløde og stenbidderrogn

Torskeryg m. nye løg, gulerødder, urtesalat og sauce nage

Dampede asparges med rejer og sauce mousseline

Hovedret
Himmerlandsfilet m. ærte franchaise, ærtepuré, nye gulerødder, pommes rissoles og sauce bordelaise

Grillet majskyllingebryst m. frikassé af sukkerærter, bacon og hjertesalat, syltede rabarber, kogte kartofler og jus gras

Nakke af frilandsgris. Grillet spidskål, saltbagt selleri, selleri ´pure, pommes rissoles og salmis sauce

Dessert
Lys chokolademouse med shortbread-crumble, vaniljeis og blodappelsingranité

Toffe pannacotta m. Granny Smith-sorbet, makroner og calvados-karamel

White chocolate cheesecake m. hindbærsorbet

FESTMENU SOMMER

Juni – Juli - August
Forretter
Flamberet jomfruhummer med kantareller, bælgærter og hybenrose-vinaigre

Skindstegt knurhane, ærtepuré, blåmuslinger, ristet bakskuld og muslingeskum

Salat m. kammusling, syltede radiser, ristet chorizo

Hovedret
Unghanebryst m. stegt hvidløg, majs, Alsace-bacon, grillet kartoffel og kyllingesky

Langtidstilberedt coulotte m. ærte franchaise, grillet hjertesalat, nye kartofler og sauce Bordelaise

Entrecôte i “crouton”-grillet majs, bacon, peberfrugt, pommes Anna, sauce Bordalaise

Dessert
Jordbær Eton Mess, marengs, creme chantilly, friske jordbær og jordbærsorbet

Pocheret fersken med vaniljeis og hindbærsauce

Hyldeblomst-bavarois med skovbærsorbet, kammerjunker og vaniljecreme

FESTMENU EFTERÅR

September – Oktober - November
Forretter
Vol-au-vent med confiteret kylling fra Hopballe, gulerødder, løg og karse

Carpaccio af okse marineret i trøffel, parmesan, rucola og oliven

Flamberet torsk m. glaskålscrudité, hasselnødder, æblepuré og muslingeskum

Hovedret
langtidsstegt tyksteg m. ristede Karl Johan-svampe, selleripuré, hasselnødder og Madeirasauce

Nakkefilet af frilandsgris. syltede løg, kål, svampepuré og sauce Mystique

Rosa andebryst, m. confiteret lår, sveskepuré, æbleflæsk og portvin sc

Dessert
Æble-tarte tatin med vanilieis og karamelsauce

Vanilje-creme brulée

Pralinemousse m. saltet karamel, hasselnøddeis og appelsingranité

FESTMENU VINTER

December – Januar - februar
Forretter
Pocheret torsk m. jordskokkepure, æble og hummerbisque

Meunièrestegt rødtunge, blomkål, hasselnødder og soya/ingefærsauce

Cremet kartoffelsuppe m. ristede brisler og persilleolie

Hovedret
Langtidsstegt svinebryst, syltede rødkål, braisserede svinekæber, pommes Anna og kryddersauce

Rosastegt andebryst, grillet porre, sveskepuré, glaskålscrudite, pommse rissoles og portvinssauce

Langtidsstegt spidsbryst m. peberrodscreme, syltede kål, baconcrumble, stegt pastinak og skysauce

Dessert
Chokoladefondant m. vaniljeis, nougatine og kirsebærsauce

Lemon-curd tærte m. brændt marengs og pistacieis

Mazarinkage m. passionsfrugtsorbet, yoghurtsiffon og lakridsgelé


Kaløvig Badehotel • Åstrup Strandvej 68 D • 8541 Skødstrup • tlf. 3939 0260 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
created by hapiday ApS