Oplev den maritime stemning i de smukke omgivelser på Kaløvig havn. Book et af vores værelser og vågn op til den smukke udsigt over Aarhusbugten.

Tag jer tid til at nyde vores á la carte menu. Book dit bord i Brasseriet.

Selskaber på Kaløvig Badehotel
Forestil dig at festen begynder på terrassen lige ved lystbådehavnen - hvor vi sabler champagnen! Derefter fortsætter vi ved veldækkede borde med levende lys og udsigt til vandet og Mols Bjerge.

Med Kaløvig Badehotels smukke lokaler er rammerne skabt til lige netop din fest.
  • Den klassiske festpakke
    5 timers arrangement + 7 timers arrangement
  • Helaftensarrangement
  • Den store gourmetoplevelse
  • Damefrokost / Herrefrokost
Download vores festbrochure nedenfor

Konfirmation

Kaløvig Badehotel er det helt rigtige sted til jeres konfirmation - med suveræn beliggenhed og skønne lokaler.

Læs mere

Reception

Receptioner lige efter jeres ønsker -
ophøjede eller afslappede alt efter lejligheden.

Læs mere

Firmafest

Kaløvig Badehotel ligger i naturskønne omgivelser lige ved Kaløvig Lystbådehavn, på kanten af Aarhus. Derfor er det en oplagt mulighed at kombinere et arrangement hos os med sjove og udfordrende maritime aktiviteter.

Læs mere


FESTMENU FORÅR

Marts – April – Maj
Forretter
Multecarpaccio m. spæde salater, radiser, rimmet agurk, syrnet fløde og stenbiderrogn

Torskeryg m. nye løg, gulerødder, urtesalat og sauce nage

Dampede asparges med rejer og sauce mousselin

Hovedret
Himmerlandsfilet m. ærte francaise, ærtepure, nye gulerødder, pommes rissoles og sauce bordelaise

Grillet majskyllingbryst m. frikasse af sukkerærter, bacon og hjertesalat, syltede rabarber, kogte kartofler og jus gras

Nakke af frilandsgris. Grillet spidskål, saltbagt selleri, selleripure, pomme rissoles og salmis sauce

Dessert
Lys chokolademousse med shortbread crumble, vaniljeis og granité af blodappelsin

Toffe pannacotta m. granny smith-sorbet, makroner og calvados karamel

White choclate cheesecake m. hindbær sorbet

FESTMENU SOMMER

Juni – Juli - August
Forretter
Flamberet jomfruhummer med kantereller, bælgærter og hybenrosevinaigre

Skindstegt knurhane, ærtepure, blåmuslinger, ristet bakskuld og muslingeskum

Salat m. kammusling, syltede radiser, ristet chorizo,

Hovedret
Unghangebryst m. stegt hvidløg, majs, alsace bacon, grillet kartoffel og kyllingesky

Langtidstilberedt coulotte m. ærte franchaise, grillet hjertesalat, nye kartofler og Bordelaise

Entrecote i “crouton” grillet majs, bacon, peberfrugt, pommes anna, Bordelaise

Dessert
Jordbær Eton mass, marengs, creme chantilly, friske jordbær og jordbærsorbet

Pocheret fersken. m vaniljeis og hindbærsauce

Hyldeblomst-bavarois med skovbærsorbet, kammerjunker og vaniljecreme

FESTMENU EFTERÅR

September – Oktober - November
Forretter
Vol au vent med confiteret kylling fra Hopballe, gulerødder, løg og karse

Carpaccio af okse marineret i trøffel, parmesan, rucola og oliven

Flamberet torsk m. glaskål crudite, hasselnødder, æblepure og muslingeskum

Hovedret
langtidsstegt tyksteg m. ristede Karl Johan-svampe, selleripure, hasselnødder og madeirasauce

Nakkefilet af frilandsgris. syltede løg, kål, svampepure og sauce mystique

Rosa andebryst, m. confiteret lår, sveskepure, æbleflæsk og portvinssauce

Dessert
Æble-tarte tatin med vanilieis og karamelsauce

Vanilje-creme brulée

Pralinemousse m. saltet karamel, hasselnøddeis og appelsingranite

FESTMENU VINTER

December – Januar - februar
Forretter
Pocheret torsk m. jordskokkepure, æble og hummerbisque

Meuniére-stegt rødtunge, blomkål, hasselnødder og soya/ingefærsauce

Cremet kartoffelsuppe m. ristede brisler, persilleolie

Hovedret
Langtidsstegt svinebryst. Syltede rødkål, braiserede svinekæber, pommes Anna og kryddersauce

Rosastegt andebryst, grillet porre, sveskepure, crudite af glaskål, pommes rissoles og portvinssauce.

Langtidsstegt spidsbryst m. peberrodscreme, syltede kål, baconcrumble, stegt pastinak og skysauce

Dessert
Chokoladefondant m. vaniljeis, nougatine og kirsebærsauce

Lemoncurd-tærte m. brændt marengs, pistacieis

Mazarinkage m. passionsfrugtsorbet, yoghurtsiffon og lakridsgele


Kaløvig Badehotel • Åstrup Strandvej 68 D • 8541 Skødstrup • tlf. 3939 0260 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
created by hapiday ApS