Oplev den maritime stemning i de smukke omgivelser på Kaløvig havn. Book et af vores værelser og vågn op til den smukke udsigt over Aarhusbugten.

Tag jer tid til at nyde vores á la carte menu - eller et par hurtige håndmadder. Book dit bord i Brasseriet.

Bryllup på Kaløvig Badehotel
Alt er muligt hos os

Et bryllup skal være en oplevelse, man aldrig glemmer – hvad enten man er gæst, brud eller gom.

Her hos os kan I holde jeres bryllup i de mest romantiske omgivelser, man kan tænke sig: Lige i vandkanten i smukke, højloftede lokaler og med strand, havn og Mols Bjerge som en perfekt, idyllisk kulisse.

Vi har masser af erfaring med at arrangere vidunderlige bryllupsfester lige efter jeres hjerte. Vi bistår med ideer og inspiration til mad, indretning, borddækning og alt det andet, der er med til at skabe en fest for livet.

Og ingen behøver køre hjem! Vi råder over 20 dobbeltværelser, der ligger få meter fra vores festlokaler. Her kan jeres gæster overnatte, og I kan alle nyde en morgenbuffet sammen næste dag i vores smukke, lyse lokaler lige ved havnen.

Kontakt os for booking og sparring på telefon: +45 25 77 19 99 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Bryllupsmenu 1

Pris pr. couvert kr. 895,-
8 timer inkl.:
1 gl. velkomstdrink
3 retters menu
Fri hvid- og rødvin sammensat efter valgte menu samt 1 gl. dessertvin
Kaffe/the med chokoladekonfekt
Fri bar med øl, sodavand og vin (8 timer fra start til slut)
Natmad

Bryllupsmenu 2

Pris pr. couvert kr. 1.095,-
9 timer inkl.:
Bryllupsreception med bryllupskage eller med udvalg af cannapeer
Buffet med kaffe/the
1 gl. velkomstdrink
3 retters menu
Fri hvid- og rødvin sammensat efter valgte menu samt 1 gl. dessertvin
Kaffe/the med chokoladekonfekt
Fri bar med øl, sodavand og vin (9 timer)
Natmad

FESTMENU FORÅR

Marts – April – Maj
Forretter
Multe carpaccio m. spæde salater, radiser, rimmet agurk, syrnet fløde og stenbidderrogn

Torskeryg m. nye løg, gulerødder, urtesalat og sauce nage

Dampede asparges med rejer og sauce mousselin

Hovedret
Himmerlands filet m. ærte franchaise, ærte pure, nye gulerødder, pommes rissoles og sauce bordelaise

Grillet Majs kylling bryst m. frikasse af sukkerærter, bacon og hjertesalat, syltede rabarber, kogte kartofler og jus gras

Nakke af frilands gris. Grillet spidskål, salt bagt selleri, selleri pure, pomme rissoles og salmis sauce

Dessert
Lys chokolade mouse med shortbread crumble, vanilje is og blodappelsin granite

Toffe pana cotta m. granny smith sorbet, makroner og calvados karamel

White choclate cheesecake m. hindbær sorbet

FESTMENU SOMMER

Juni – Juli - August
Forretter
Flamberet jomfruhummer med kantereller, bælg ærter og hybenrosen vinagra

Skindstegt Knurhane, ærte pure, blå muslinger, ristet bakskuld og musling skum

Salat m. kammusling, syltede radiser, ristet chorizo,

Hovedret
Unghange bryst m. stegt hvidløg, majs, al’sace bacon, grillet kartoffel og kylling sky

Langtids tilberedt coulotte m. ærte franchaise, grillet hjeretesalat, nye kartofler og Bordelaise

Entrecote i “crouton” grillet majs, bacon, peberfrugt, pommes anna, Bordalaise

Dessert
Jordbær Eton mass, mirangs, creme chantilly, friske jordbær og jordbær sorbet

Pocheret fersken. m vanilje is og hindbær sauce

Hyldeblomst bavarois med skovbær sorbet, kammerjunker og vanilje creme

FESTMENU EFTERÅR

September – Oktober - November
Forretter
Vol a vant med confiteret kylling fra hopballe, gulerødder, løg og karse

Carpaccio af okse marineret i trøffel, parmasan, ruccola og oliven

Flamberet torsk m. glaskål crudite, hasselnødder, æble pure og musling skum

Hovedret
langtidsstegt tyksteg m. ristet karl Johan svampe, selleri pure, hasselnødder og maidera sauce

Nakkefilet af frilands gris. syltede løg, kål, svampepure og sauce Mystik

Rosa Andebryst, m. confiteret lår, sveske pure, æble flæsk og portvin sc

Dessert
Æble tartetin med vanilie is og karamel sauce

Vanilje creme brule

Praline mouse m. salted karamel, hasselnød is og appelsin granite

FESTMENU VINTER

December – Januar - februar
Forretter
Pocheret torsk m. jordskokke pure, æble og hummerbisque

Menuire stegt rødtunge, blomkål, hasselnødder og soya/ingefær sauce

Creme kartoffel suppe m. ristede brissler, persille olie

Hovedret
Langtids stegt svinebryst. Syltede rødkål, braisseret svinekæber, pommes Anna og krydder sauce

Rosa stegt andebryst, grillet porre, sveske pure, glaskål crudite, pomme rissoles og portvin sc.

Langtids stegt spidsbryst m. peberrod creme, syltede kål, bacon crumble, stegt pastinak og sky sauce

Dessert
Chokolade fondant m. vanilje is, nougatin og kirsebær sauce

Lemon curd tærte m. brændt mirangs, pistacie is

Mazarin kage m. passionfrugt sorbet, yoghurt siffon og lakrids gele


Kaløvig Badehotel • Åstrup Strandvej 68 D • 8541 Skødstrup • tlf. 3939 0260 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
created by hapiday ApS