Oplev den maritime stemning i de smukke omgivelser på Kaløvig havn. Book et af vores værelser og vågn op til den smukke udsigt over Aarhusbugten.

Tag jer tid til at nyde vores á la carte menu - eller et par hurtige håndmadder. Book dit bord i Brasseriet.

Firmafest og event på Kaløvig Badehotel
Hold årets firmafest på vandet

Kaløvig Badehotel ligger i naturskønne omgivelser lige ved Kaløvig Lystbådehavn, på kanten af Aarhus. Derfor er det oplagt at kombinere et arrangement hos os med sjove og udfordrende aktiviteter på vandet. Samtidig kan en dag ved vandet styrke holdånden på en arbejdsplads og knytte tættere bånd blandt kolleger. Vi tilbyder forskellige former for arrangementer alt efter hvor meget fart, I ønsker, der skal være på jeres firmafest.

Vi har sammensat to arrangementer som eksempler på, hvordan jeres firmaarrangement hos Kaløvig Badehotel kan se ud. Men vi er naturligvis åbne for ændringer, så arrangementet kan blive netop sådan, som I ønsker – alt efter aftale.

Firmafest med 100 km/t

Pris 895 kr. pr. person eksl. moms
Prøv vores firmafestpakke med RIB-sejlads fra Aarhus Havn til Kaløvig Badehotel.
(Tilbuddet er beregnet for en fest med 48 personer.)

  •  17.00

    Afgang med hurtiggående RIB-både fra Aarhus Havn
  • 18.00

    Velkomstdrink på havnekanten
  • 18.15

    3 retters menu
  • 21.00

    Kaffebuffet
  • 21.30

    Baren åbner – dans og musik
  • 02.00

    Festen slutter. Evt. overnatning på Badehotellet eller bus hjem til Aarhus
Inkluderet i prisen er:

RIB-bådssejlads for op til 48 personer til Kaløvig Badehotel
Velkomstdrink
3 retters menu
Ad libitum øl, vand og vin kl 18.00 – 02.00
Kaffebuffet med cognac og Baileys

Mulige tilkøb:

Bus hjem til Aarhus
Ad libitum drinks kl. 21.30 – 02.00
Enkeltværelse
Dobbeltværelse
Morgenmad efterfølgende dag

Firmafest med vandaktiviteter

Pris 1.195 Kr. pr. person eksl. moms
Prøv vores firmafestpakke med diverse vandaktiviter. Aktivitetsdagen er bygget op som et stjerneløb

  • 14.00

    Ankomst til Kaløvig Badehotel med sandwich og sodavand samt briefing
  • 17.30

    Debriefing samt præmieoverrækkelse
  • 17.45

    Velkomstdrink på havnekanten
  • 18.15

    3 retters menu
  • 21.00

    Kaffebuffet
  • 21.30

    Baren åbner – dans og musik
  • 02.00

    Festen slutter. Evt. overnatning på Badehotellet eller bus hjem til Aarhus
Inkluderet i prisen er:

Diverse vandaktiviteter med professionelle instruktører fra Team Danmark centeret
Velkomstdrink
3 retters menu
Ad libitum øl, vand og vin kl 18.00 – 02.00
Kaffebuffet med cognac og Baileys

Mulige tilkøb:

Bus hjem til Aarhus
Ad libitum drinks kl. 21.30 – 02.00
Enkeltværelse
Dobbeltværelse
Morgenmad efterfølgende dag


FESTMENU FORÅR

Marts – April – Maj
Forretter
Multe carpaccio m. spæde salater, radiser, rimmet agurk, syrnet fløde og stenbidderrogn

Torskeryg m. nye løg, gulerødder, urtesalat og sauce nage

Dampede asparges med rejer og sauce mousselin

Hovedret
Himmerlands filet m. ærte franchaise, ærte pure, nye gulerødder, pommes rissoles og sauce bordelaise

Grillet Majs kylling bryst m. frikasse af sukkerærter, bacon og hjertesalat, syltede rabarber, kogte kartofler og jus gras

Nakke af frilands gris. Grillet spidskål, salt bagt selleri, selleri pure, pomme rissoles og salmis sauce

Dessert
Lys chokolade mouse med shortbread crumble, vanilje is og blodappelsin granite

Toffe pana cotta m. granny smith sorbet, makroner og calvados karamel

White choclate cheesecake m. hindbær sorbet

FESTMENU SOMMER

Juni – Juli - August
Forretter
Flamberet jomfruhummer med kantereller, bælg ærter og hybenrosen vinagra

Skindstegt Knurhane, ærte pure, blå muslinger, ristet bakskuld og musling skum

Salat m. kammusling, syltede radiser, ristet chorizo,

Hovedret
Unghange bryst m. stegt hvidløg, majs, al’sace bacon, grillet kartoffel og kylling sky

Langtids tilberedt coulotte m. ærte franchaise, grillet hjeretesalat, nye kartofler og Bordelaise

Entrecote i “crouton” grillet majs, bacon, peberfrugt, pommes anna, Bordalaise

Dessert
Jordbær Eton mass, mirangs, creme chantilly, friske jordbær og jordbær sorbet

Pocheret fersken. m vanilje is og hindbær sauce

Hyldeblomst bavarois med skovbær sorbet, kammerjunker og vanilje creme

FESTMENU EFTERÅR

September – Oktober - November
Forretter
Vol a vant med confiteret kylling fra hopballe, gulerødder, løg og karse

Carpaccio af okse marineret i trøffel, parmasan, ruccola og oliven

Flamberet torsk m. glaskål crudite, hasselnødder, æble pure og musling skum

Hovedret
langtidsstegt tyksteg m. ristet karl Johan svampe, selleri pure, hasselnødder og maidera sauce

Nakkefilet af frilands gris. syltede løg, kål, svampepure og sauce Mystik

Rosa Andebryst, m. confiteret lår, sveske pure, æble flæsk og portvin sc

Dessert
Æble tartetin med vanilie is og karamel sauce

Vanilje creme brule

Praline mouse m. salted karamel, hasselnød is og appelsin granite

FESTMENU VINTER

December – Januar - februar
Forretter
Pocheret torsk m. jordskokke pure, æble og hummerbisque

Menuire stegt rødtunge, blomkål, hasselnødder og soya/ingefær sauce

Creme kartoffel suppe m. ristede brissler, persille olie

Hovedret
Langtids stegt svinebryst. Syltede rødkål, braisseret svinekæber, pommes Anna og krydder sauce

Rosa stegt andebryst, grillet porre, sveske pure, glaskål crudite, pomme rissoles og portvin sc.

Langtids stegt spidsbryst m. peberrod creme, syltede kål, bacon crumble, stegt pastinak og sky sauce

Dessert
Chokolade fondant m. vanilje is, nougatin og kirsebær sauce

Lemon curd tærte m. brændt mirangs, pistacie is

Mazarin kage m. passionfrugt sorbet, yoghurt siffon og lakrids gele


Kaløvig Badehotel • Åstrup Strandvej 68 D • 8541 Skødstrup • tlf. 3939 0260 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
created by hapiday ApS