Aften

Kaløvig Badehotels Brasserie ligger i maritime omgivelser med udsigt til Aarhusbugten og Mols Bjerge. Vi har højt til loftet og plads til alle. Her er gæsten, hyggen og den gode oplevelse i fokus. Når vejret tillader det, kan I spise udendørs på vores terrasse med udsigt over havet.

Vi serverer smagsoplevelser på højt niveau. Vores menuer afspejler årstiden, hvor smagen og den gode råvare er i centrum. Aftenkortet tager udgangspunkt i de klassiske dyder med et moderne touch og kreativitet. Vi sætter en ære i håndværket og i at kunne tilbyde lokale, økologiske råvarer.

Køkkenets åbningstider:
Åbent tirsdag til lørdag: 11:30 – 21:00
Søndag: 10:00 – 16:00
Mandag: Lukket

Dog åbent alle ugen 7 dage i juni, juli og august fra 11:30 – 21:00.

Åbent for selskaber og møder alle ugens dage, alt efter aftale.

Aftenkort

  • Dagens menu pr. pers. 348,-

    Køkkenet sammensætter hver dag en menu - Se tavlen

Forretter

  • Østers pr. stk. 27,-

    Med vinaigrette, citron og sprødt

  • Moules mariniéres pr. pers. 98,-

    Blåmuslinger dampet I hvidvin og urter, serveres i egen sauce monteret med fløde

  • Tilkøb pr. pers. 35,-

    Pommes frittes

  • Klassisk fiskesuppe pr. pers. 118,-

    Cremet fiskesuppe med urter, croutonner og aioli

  • Vores stjerneskud pr. pers. 145,-

    rødspættefilet, røget laks, rejer, asparges, og dressing

  • Hvide asparges pr. pers. 128,-

    Med håndpillede skagenrejer pocheret æg samt Holladaise

  • Skibsplanken - min. 2 kuverter pr. pers. 198,-

    Østers – kammusling – skalrejer – røget fisk – stegt fisk

  • Carpaccio af kalveinderlår pr. pers. 118,-

    Med små salater, trøffelmayo, saltede mandler, soltørrede tomater og frisk høvlet Vesterhavsost

  • Salat Nicoise pr. pers. 98,-

    Med oliven, tun, kartofler, ansjoer og æg

Hovedretter

  • Moules mariniéres pr. pers. 138,-

    Blåmuslinger dampet I hvidvin og urter, serveres i egen sauce monteret med fløde

  • Tilkøb pr. pers. 35,-

    Pommes frittes

  • Ovnbagt torskeryg i krydderurter pr. pers. 188,-

    med trøffelrisotto, smørpisket tomatbouillion

  • Havtaske stegt i Skagenskinke pr. pers. 198,-

    Serveres med sauce Basquaise, ristet kartoffeltern samt lille salat

  • Badehotellets Fish'n Chips pr. pers. 158,-

    Med skærising, havtaske og jomfruhummer. Serveres med chilimayonnaise, aioli, citron og grove fritter

  • Steak af 225g. Ribeye pr. pers. 238,-

    Hertil sauce bearnaise, salat og grove fritter

  • Badehotellets burger pr. pers. 158,-

    Hakket bøf af okse gratineret med cheddarost serveret i brioche-bolle med bacon og chilimayonnaise samt pommes frites

  • Badehotellets folkekøkken pr. pers. 98,-

    Nogen vil kalde det for “dagens ret” – vi kalder det “folkekøkken”, se tavlen

Desserter

  • Ostetallerken med 4 gode oste pr. pers. 98,-

    Hertil passende tilbehør

  • Mørk chokolade med blommer og sorbet pr. pers. 88,-
  • Vanille og kanel marinerede rabarber pr. pers. 85,-

    Serveres med crème brrulé, kokosbund og vaniljeis

  • “Københavnerstang” pr. pers. 85,-

    af hjemmelavet vaniljeiscreme fyldt med ananassorbet og chokolade

  • Rabarber trifle pr. pers. 65,-

    Serveres med knas og flødeskum

Børneretter

  • Stegt fiskefilet med remoulade, grønt og fritter pr. pers. 65,-
  • Chicken nuggets med remoulade, grønt og fritter pr. pers. 65,-
  • Børneburger med pommes frittes pr. pers. 75,-
  • En portion pommes frittes pr. pers. 45,-
  • Vaniljeis med chokoladesauce pr. pers. 45,-
  • Pandekage med vaniljeis og chokoladesauce pr. pers. 60,-

Afslutningsvis

  • Kaffe pr. pers. 65,-

    Med Cognac eller Bailey’s

  • Kaffe pr. pers. 65,-

    ”den fra Irland”

  • ”andre ønsker, spørg efter avec vognen”