Intimkoncert med Hjalmer den 18. november 2022

Hjalmer

Hjalmer er i sandhed vokset op i et hjem med klaver, og sikkert også et dusin andre instrumenter, men som kunstner står han på egne ben foran sit eget publikum. Siden hans debut i 2017 er det rullet vanvittig hurtigt for den ambitiøse og arbejdsomme herre, og således har han sunget sig ind i vores hjerter med både talent og karisma. I et univers af flygtige forelskelser og coming-of-age, rummer Hjalmers sange tusinde af melodiøse historier.

 

Når Hjalmer træder ind på scenen, er den unge sangskriver i sit rette element. Således bliver han i anmelderland rost for sit nærvær og sit solide publikumstække – essentielle kvaliteter, som blandt andet har ført til en nominering i kategorien ’Årets Nye Danske Livenavn’ til Danish Music Awards, prisen for ’Årets Nye Navn’ til Zulu Awards og ’Årets Solist’ til Gaffa-Prisen.

 

Med sit store hjerte, sin forfriskende umiddelbarhed og sin klokkeklare passion for musikken, positionerer Hjalmer sig som én af de mest fremtrædende navne i Danmark.

 

 

Intimkoncert med Hjalmer fredag den 18. november 2022.

Priser fra: 720,- / 920,- for 3 retters menu, koncert og afterparty.

Velkommen til koncert på Kaløvig Badehotel. Glæd dig til en aften med fremragende musik med Hjalmer, lækker mad samt friske og liflige vine. Ankomst mellem Kl. 17.30 – 18.30 hvor vores velkomstbar er åben og i kan købe drinks, sæsonvine, iskolde øl og hjemmelavet spiritus. Vi starter middagen kl. 18.30 og afslutter middagen kl. 21.00 hvorefter koncerten starter. Den gode musik fortsætter efter koncerten, leveret af vores hus DJ eller vores interne musikanlæg, frem til kl. 01.00. Sidste omgang i baren er kl. 01.30 og vi siger tak for i aften kl. 02.00. Kommer I langvejsfra har vi dejlige værelser parat til Jer. Det har vi nu også, hvis I bor i nærheden og bare gerne vil vågne til en formidabel udsigt over Aarhusbugten.

 

Kontakt os for nærmere info på: 39 39 02 60 / info@kalovigbadehotel.dk