Aften

Kaløvig Badehotels Brasserie ligger i maritime omgivelser med udsigt til Aarhusbugten og Mols Bjerge. Vi har højt til loftet og plads til alle. Her er gæsten, hyggen og den gode oplevelse i fokus. Når vejret tillader det, kan I spise udendørs på vores terrasse med udsigt over havet.

Vi serverer smagsoplevelser på højt niveau. Vores menuer afspejler årstiden, hvor smagen og den gode råvare er i centrum. Aftenkortet tager udgangspunkt i de klassiske dyder med et moderne touch og kreativitet. Vi sætter en ære i håndværket og i at kunne tilbyde lokale, økologiske råvarer.

Køkkenets åbningstider:

Vi har haft brand og holder kun åbent for selskaber og møder, da vi har begrænset køkkenkapacitet. Vi forventer at restauranten åbner igen omkring den 27. Maj.

Åbent for selskaber og møder alle ugens dage, alt efter aftale.

Aftenkort

  • Dagens menu pr. pers. 348,-

    Køkkenet sammensætter hver dag en menu - Se tavlen

Forretter

  • Østers pr. stk. 27,-

    Med vinaigrette, citron og sprødt

  • Moules mariniéres pr. pers. 98,-

    Blåmuslinger dampet I hvidvin og urter, serveres i egen sauce monteret med fløde

  • Tilkøb pr. pers. 35,-

    Pommes frittes

  • Klassisk fiskesuppe pr. pers. 118,-

    Cremet fiskesuppe med urter, croutonner og aioli

  • Vores stjerneskud pr. pers. 145,-

    rødspættefilet, røget laks, rejer, asparges, og dressing

  • Hvide asparges pr. pers. 128,-

    Med håndpillede skagenrejer pocheret æg samt Holladaise

  • Skibsplanken - min. 2 kuverter pr. pers. 198,-

    Østers – kammusling – skalrejer – røget fisk – stegt fisk

  • Carpaccio af kalveinderlår pr. pers. 118,-

    Med små salater, trøffelmayo, saltede mandler, soltørrede tomater og frisk høvlet Vesterhavsost

  • Salat Nicoise pr. pers. 98,-

    Med oliven, tun, kartofler, ansjoer og æg

Hovedretter

  • Moules mariniéres pr. pers. 138,-

    Blåmuslinger dampet I hvidvin og urter, serveres i egen sauce monteret med fløde

  • Tilkøb pr. pers. 35,-

    Pommes frittes

  • Ovnbagt torskeryg i krydderurter pr. pers. 188,-

    med trøffelrisotto, smørpisket tomatbouillion

  • Havtaske stegt i Skagenskinke pr. pers. 198,-

    Serveres med sauce Basquaise, ristet kartoffeltern samt lille salat

  • Badehotellets Fish'n Chips pr. pers. 158,-

    Med skærising, havtaske og jomfruhummer. Serveres med chilimayonnaise, aioli, citron og grove fritter

  • Steak af 225g. Ribeye pr. pers. 238,-

    Hertil sauce bearnaise, salat og grove fritter

  • Badehotellets burger pr. pers. 158,-

    Hakket bøf af okse gratineret med cheddarost serveret i brioche-bolle med bacon og chilimayonnaise samt pommes frites

  • Badehotellets folkekøkken pr. pers. 98,-

    Nogen vil kalde det for “dagens ret” – vi kalder det “folkekøkken”, se tavlen

Desserter

  • Ostetallerken med 4 gode oste pr. pers. 98,-

    Hertil passende tilbehør

  • Mørk chokolade med blommer og sorbet pr. pers. 88,-
  • Vanille og kanel marinerede rabarber pr. pers. 85,-

    Serveres med crème brrulé, kokosbund og vaniljeis

  • “Københavnerstang” pr. pers. 85,-

    af hjemmelavet vaniljeiscreme fyldt med ananassorbet og chokolade

  • Rabarber trifle pr. pers. 65,-

    Serveres med knas og flødeskum

Børneretter

  • Stegt fiskefilet med remoulade, grønt og fritter pr. pers. 65,-
  • Chicken nuggets med remoulade, grønt og fritter pr. pers. 65,-
  • Børneburger med pommes frittes pr. pers. 75,-
  • En portion pommes frittes pr. pers. 45,-
  • Vaniljeis med chokoladesauce pr. pers. 45,-
  • Pandekage med vaniljeis og chokoladesauce pr. pers. 60,-

Afslutningsvis

  • Kaffe pr. pers. 65,-

    Med Cognac eller Bailey’s

  • Kaffe pr. pers. 65,-

    ”den fra Irland”

  • ”andre ønsker, spørg efter avec vognen”