Aften

Kaløvig Badehotels Brasserie ligger i maritime omgivelser med udsigt til Aarhusbugten og Mols Bjerge. Vi har højt til loftet og plads til alle. Her er gæsten, hyggen og den gode oplevelse i fokus. Når vejret tillader det, kan I spise udendørs på vores terrasse med udsigt over havet.

Vi serverer smagsoplevelser på højt niveau. Vores menuer afspejler årstiden, hvor smagen og den gode råvare er i centrum. Aftenkortet tager udgangspunkt i de klassiske dyder med et moderne touch og kreativitet. Vi sætter en ære i håndværket og i at kunne tilbyde lokale, økologiske råvarer.

Køkkenets åbningstider:

Tirsdag til lørdag fra kl. 11.30 – 21.00

Søndag fra kl. 10.00 – 15.00

Mandag lukket.

Åbent alle ugens dag fra den 1. juli.

Åbent for selskaber og møder alle ugens dage, alt efter aftale.

Aftenkort

  • Dagens menu kr. 368,-

    Køkkenet sammensætter hver dag en menu - Se tavlen

Forretter

  • Hvide asparges med håndpillede rejer kr. 128,-

    Serveres med sauce tatar og friske urter

  • Moules mariniéres kr. 98,-

    Blåmuslinger dampet I hvidvin og urter, serveres i egen sauce monteret med fløde, hertil pommes frittes

  • Cremet fiskesuppe med hvidløg og persille kr. 98,-

    Serveres med muslinger og friske asparges

  • Vores stjerneskud kr. 145,-

    rødspættefilet, røget laks, rejer, asparges, og dressing

  • Skibsplanken - vores fisk og skaldyrsfad kr. 198,-

    Krabbeklør - Jomfruhummer - Skalrejer - Muslinger - Havkat

  • Carpaccio af kalveinderlår kr. 118,-

    Med små salater, trøffelmayo, saltede mandler, soltørrede tomater og frisk høvlet Vesterhavsost

  • Ceasar salat kr. 98,-

    Grillet kyllingbryst, salat, sprød bacon og parmesandressing

Hovedretter

  • Moules mariniéres kr. 138,-

    Blåmuslinger dampet I hvidvin og urter, serveres i egen sauce monteret med fløde, hertil pommes frittes

  • Dampet rødtungefilet kr. 198,-

    Serveres på leje af sauteret sommergrønt, hertil sauce monteret med økologisk friskost og rødpiment

  • Stegt rødspætte kr. 178,-

    Serveres med nye kartofler og smørsauce

  • Badehotellets Fish'n Chips kr. 158,-

    Med skærising, havkat og store rejer. Serveres med chilimayonnaise, aioli, citron og grove fritter

  • Steak Ribeye kr. 238,-

    Hertil sauce bearnaise, salat og grove fritter

  • Plankebøf som i 80'erne - en klassiker på havnen kr. 178,-

    Steak af okse med bagt kartoffelmos, kryddersmør og salat

  • Peberbøf af oksemørbrad kr. 275,-

    Serveres med peberkompot, pebersauce og kartoffel

  • Badehotellets burger kr. 155,-

    Hakket bøf af okse gratineret med cheddarost serveret i brioche-bolle med bacon og chilimayonnaise samt pommes frites

  • Badehotellets folkekøkken kr. 98,-

    Nogen vil kalde det for “dagens ret” – vi kalder det “folkekøkken”, se tavlen

Desserter

Børneretter

  • Stegt fiskefilet med remoulade, grønt og fritter kr. 65,-
  • Chicken nuggets med remoulade, grønt og fritter kr. 65,-
  • Børneburger med pommes frittes kr. 75,-
  • En portion pommes frittes kr. 45,-
  • Vaniljeis med chokoladesauce kr. 45,-
  • Pandekage med vaniljeis og chokoladesauce kr. 60,-

Afslutningsvis

  • Kaffe kr. 65,-

    Med Cognac eller Bailey’s

  • Kaffe kr. 65,-

    ”den fra Irland”

  • ”andre ønsker, spørg efter avec vognen”