Djurs Sommerland

Kombiner dit ophold på Kaløvig Badehotel med en tur til Djurs Sommerland! Lige nu kan I få en særlig pris på et Djurs Sommerland-ophold hos os – det dækker for 2 voksne og 2 børn. Skulle I være flere, så finder vi selvfølgelig ud af det. Kontakt os på mail eller telefon, så tilpasser vi tilbuddet til jeres behov. 

 

En dag fuld af oplevelser og afslapning

Kan en dag med både fart over feltet med en masse gode oplevelser kombineres med afslapning? Det lyder næsten for godt til at være sandt – men det er det ikke! Her på Kaløvig Badehotel går vi op i, at der både er noget til børnene og til de voksne. Det tror vi samlet set giver den bedste oplevelse for hele familien. 

Derfor kan I først give den gas i Djurs Sommerland med alle deres forlystelser, og bagefter slappe af ude på vores dejlige badehotel. Her kan I blive forkælet i vores skønne restaurant med kokkens lækre aftenmenu med udsyn til havnebugten. 

 

Forlæng ferie-følelsen med et ophold her

Måske var der mere i Djurs Sommerland, end I kunne nå at opleve på en dag – eller måske kunne I godt bruge en ekstra dag på badehotellet. Opgrader til en 2-dags billet og en ekstra overnatning til en særlig god pris. På den måde kan I skabe jeres helt egen miniferie med oplevelser og afslapning for hele familien.  

Kontakt os på mail for at booke opholdet på info@kalovigbadehotel.dk

Ophold med 1 overnatning

Hvad får I?

Priser

Vil I have en dag mere?