Gourmetophold

Kender du en, der skal forkæles lidt ekstra? Eller har du lyst til en oplevelse, der er lidt ud over det sædvanlige? Book et gourmetophold på Kaløvig Badehotel og nyd et overdådigt luksusophold med overnatning nær Århus med alt hvad hjertet begærer i fantastiske omgivelser. Hos Kaløvig Badehotel i Jylland venter der dig en helt speciel oplevelse fuld af forkælelse, når du booker et gourmetophold. Her kan du læne dig tilbage og lade omgivelserne, den lækre mad og det skønne miljø få dig til at slappe helt af fra en ellers hektisk hverdag. 

Booker du et gourmetophold hos os, starter ferien allerede, når du tager turen til den hyggelige Kaløvig Bådehavn. Trafikerede veje bliver erstattet af skønne landeveje, og byer bliver erstattet af naturskønne omgivelser og højt til himlen. Når du ankommer til badehotellet, til dit gourmetophold, mærker du med det samme den hjemlige stemning. Her bliver du mødt af venligt personale, friskbrygget kaffe og hjemmebagt kage. Aftenen starter i Kong Eriks spisekammer, vores gourmet restaurant. Her serveres velkomstbobler, snacks og menu med tilhørende vin-, saft- eller øl menu. Middagen afrundes med friskbrygget kaffe/the samt sødt. Alt i alt, et gourmetophold du sent vil glemme.

Natten tilbringes i et af vores fine, simple værelser i vores hyggelige huse. Når du vågner frisk og veludhvilet op til lyden af havet, bliver der serveret en vellavet morgenmad, med alt hvad der hører sig til. 

Et hyggeligt gourmetophold tæt på alt

Ønsker du at komme væk fra hverdagens trummerum, så danner et gourmetophold på Kaløvig Badehotel de perfekte rammer. Badehotellet ligger i den hyggelige Kaløvig Bådehavn, hvor bådene vipper i bølgerne, og marsvinene og sælerne sommetider leger i vandet. Her er der med andre ord altid noget at se på, hvad end det er på en gåtur eller fra vores restaurants vindue. 

Vil du kombinere dit gourmetophold med sightseeing i smilets by, så ligger strøget i Århus mindre end 15 kilometer væk. Find en lækker restaurant i Århus og tag en gåtur i de hyggelige gader når du har spist. Der er spændende museer at gå på opdagelse i og gode butikker, hvor du kan finde alt lige fra tøj til boligindretning. 

Er du mere til friluftsliv og hyggelige gåture i det fri, så kan du også få rigeligt af dette på dit gourmetophold. De naturskønne Mols Bjerge, ligger som kulisse i Kaløvig Bådehavn og blot en kort køretur væk. Her kan du virkelig få mulighed for at få klaret tankerne, mens du nyder det storslåede bakkelandskab og den danske, friske luft. Mange sejlere vælger også at tage turen til den hyggelige bådehavn, hvorfra man nemt kan sejle til hyggelige Samsø og Tunø. 

Der er selvfølgelig også rig mulighed for at tilbringe dit gourmetophold på badehotellet, hvor de rolige omgivelser indbyder til afslapning og refleksion. Så træk stikket for en stund og forkæl dig selv med et lækkert gourmetophold lidt ud over det sædvanlige på Kaløvig Badehotel.

Se også vores muligheder for et weekendophold her i Århus. Og skulle du komme tilbage på jobbet og savner de idylliske omgivelser på vores badehotel i Jylland, så fortvivl ikke! Du kan også besøge os i arbejdsrelaterede sammenhænge f.eks., hvis du skal afholde konference. Book dit mødelokale i Århus på tlf. 39 39 02 60 

Hvad får I?

Priser

  • Pris for 2 personer 2400,-

    i delt dobbeltværelse

  • Pris for enkeltværelse 1500,-