Kaløvig ophold

Du behøves ikke rejse udenbys for at opleve noget, der er lidt ud over det sædvanlige. I Danmark findes der mange skønne byer og områder, som altid er et besøg værd. Især en overnatning i Århus og omegn har rigtig meget at byde på for de mindste til de ældste. Her bliver storbyens pulserende liv kombineret med hyggelige gader og unikke oplevelser, og resultatet er en by, der aldrig skuffer. 

Overnatning i Århus omegn

Med en overnatning på vores hotel i Århus, kan du opleve en masse spændende ting. Du kan udforske en overflod af spændende museer såsom ARoS, og i Den Gamle By kan du gå på opdagelse i historiens udvikling. Byen byder også på masser af spændende gastronomiske oplevelser af alt lige fra traditionel dansk mad til spændende udenlandsk cuisine. Til de, der altid er på udkig efter et godt køb, er der selvfølgelig også et væld af forretninger, med alt hvad hjertet kan begære. 

Fordi der er så meget at se, kan det være en rigtig god ide at tage en overnatning i Århus. Så får du rigelig med tid til at nyde alt det, byen har at byde på. Er du dog ikke til de traditionelle hoteller, og vil du gerne lidt uden for byen, så vend opmærksomheden mod Kaløvig Badehotel. Her hersker der en ro, du ikke vil opleve, hvis du tager en overnatning i Århus midtby. Vågn i stedet op til frisk luft og højt til himlen.


En hyggelig overnatning nær Århus

Ønsker du en overnatning i Århus eller omegn, så er Kaløvig Badehotel et godt valg. Vores badehotel i Jylland ligger i naturskønne omgivelser. Lige ude for vinduerne vipper bådene i Kaløvig Bådehavn i bølgerne, og i baggrunden ses de smukke Mols Bjerge. Badehotellet ligger under 15 kilometer fra Århus, så når det er tid til at gå på opdagelse i smilets by, så ligger den blot en kort køretur væk. 

Når du tager en overnatning på Kaløvig Badehotel i stedet for en overnatning i Århus, venter der dig en oplevelse uden lige. Du bliver taget imod af venligt personale og indlogeret i et af vores hyggelige værelser i et af vores fem huse lige ud til vandet. Her er der plads til at læne sig tilbage efter en lang dag med opdagelser i hjemlige og maritime omgivelser. Nyd en god bog indenfor med kig til havet, og er vejret til det, så er der rig mulighed for at sætte sig udenfor, hvor du kan trække stikket til lyden at bølgeskvulp. 

Skal du til Århus, behøves du ikke nødvendigvis at tage en overnatning i Århus. Vil du kombinere dit ophold med afslapning, en tur i sauna og gåture langs stranden eller måske i Mols Bjerge, så lad Kaløvig Badehotel danne rammen om din næste tur til Århus. 

Drømmer du om at gøre lidt ekstra ud af din overnatning nær Århus, så læg dagen ud med en god brunch serveret af vores venlige personale. Aftensmaden kan du nyde i vores lækre restaurant med havudsigt, hvor du kan vælge mellem skønne retter fra vores á la carte menu og finde lækre vine, der passer hertil.

Ønsker du en oplevelse udover det sædvanlige, så se vores skønne gourmetophold, hvor der er sørget for alt, hvad hjertet begærer til en dejlig overnatning.

Udover at du kan opleve en hyggelig overnatning nær Århus, kan vi også tilbyde at stå for din fest, konference og møde. Drømmer du om at holde bryllup på et badehotel eller andet, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 39 39 02 60 og fortæl os om dine ønsker.