Weekendophold

Et stenkast fra havet og lyden af de blide bølgebrus ligger Kaløvig Badehotel i Kaløvig Bådehavn. Her kan du nyde et velfortjent weekendophold med højt til himlen og rum til afslapning og fordybelse. Hos os starter weekenden allerede, når du træder ind ad døren på det hyggelige badehotel. Dagligdagens stress bliver erstattet med en følelse af velvære og hygge, og her kan du nyde et stemningsfuldt weekendophold med alt, hvad hjertet kan begære. 

Når du ankommer til Kaløvig Badehotel, bliver du indlogeret i et af vores hyggelige værelser i et af vores fem huse. Her er den maritime stemning fra bådehavnen ført ind i indretning og atmosfære, og vores venlige personale står klar til at tage sig af dig. Hvad eftermiddagen skal bruges til, er helt op til dig. Måske en tur i sauna, var lige noget for dig? Om aftenen venter der dig en velkomstdrink efterfulgt af en velsmagende oplevelse i vores restaurant. Med i weekendopholdet følger en 3-retters menu, der med garanti vil tiltale dine smagsløg, og vores vinkort er fyldt med lækre vine til at sætte prikken over i’et. 

Er det lunt udenfor, eller elsker du blot at sove med vinduerne åbne, så fald i søvn til lyden af bølgebrus. Når du vågner frisk og veludhvilet næste morgen, venter der dig en fantastisk morgenmad, så du kan gå den nye dag i møde mæt og tilfreds.

Forkæl dig selv med et hyggeligt weekendophold

Kaløvig Badehotel kan ikke kun nydes i ferierne. Nogle gange skal der blot en afslappende weekend til at komme helt ned i gear. Trænger du til at komme lidt væk fra det hele, så forkæl dig selv med et hyggeligt weekendophold med højt til himlen og masser af afslapning. 

Aarhus ligger under 15 kilometer væk fra den hyggelige Kaløvig Bådehavn, hvor badehotellet ligger. Alligevel er der en verden til forskel mellem smilets by og den hyggelige bugt. Skal weekendopholdet kombineres med en shoppetur eller en tur i Den Gamle By eller ARoS, så tager det kun ganske kort tid at komme dertil. Dit weekendophold hos Kaløvig Badehotel er også en oplagt mulighed for at få en masse frisk luft. Tag en lang gåtur langs havnen og stranden og nyd havluften eller snør vandrestøvlerne og gå på opdagelse i det naturskønne Mols Bjerge. Du kan også tage en god bog med ned til havnen og nyd synet af havet og bådene. Hvis du er rigtig heldig, kan det være, at du spotter en sæl eller et marsvin. 

Efter dit weekendophold hos Kaløvig Badehotel vil du være klar til at gå hverdagen i møde igen med fornyet energi. Så synes du, at du trænger til at komme væk og lidt ekstra forkælelse, så lad det hyggelige Kaløvig Badehotel danne rammerne om dit næste weekendophold.

Hvad får I?

  • 3 retters menu
  • Overnatning
  • Morgenmad - 08.00 til 09.30

Priser

  • Pris for 2 personer 1498,-

    i delt dobbeltværelse

  • Pris for enkeltværelse 958,-