Weekendophold nær Århus

Et stenkast fra havet og lyden af de blide bølgebrus ligger Kaløvig Badehotel i Kaløvig Bådehavn. Her kan du nyde et velfortjent weekendophold tæt på Århus, med højt til himlen og rum til afslapning og fordybelse. Hos os starter weekendopholdet i Århus allerede, når du træder ind ad døren på det hyggelige badehotel. Dagligdagens stress bliver erstattet med en følelse af velvære og hygge, og her kan du nyde et stemningsfuldt weekendophold med alt, hvad hjertet kan begære. 

Når du ankommer til Kaløvig Badehotel, bliver du indlogeret i et af vores hyggelige og simple værelser i et af vores fem huse.  Hvad eftermiddagen skal bruges til, er helt op til dig. Måske en tur i sauna, var lige noget for dig? Om aftenen venter en velsmagende oplevelse i vores restaurant. Med i weekendopholdet følger en 3-retters menu, der med garanti vil tiltale dine smagsløg, og vores vinkort er fyldt med lækre vine til at sætte prikken over i’et. 

Er det lunt udenfor, eller elsker du blot at sove med vinduerne åbne, så fald i søvn til lyden af bølgebrus. Når du vågner frisk og veludhvilet næste morgen, venter der dig en fantastisk morgenmad, så du kan gå den næste dag i dit weekendophold i møde, mæt og tilfreds.

Forkæl dig selv med et hyggeligt weekendophold tæt på Århus

Kaløvig Badehotel kan ikke kun nydes i ferierne. Nogle gange skal der blot et afslappende weekendophold til at komme helt ned i gear. Trænger du til at komme lidt væk fra det hele, så forkæl dig selv med et hyggeligt weekendophold tæt på smilets by, Århus. Her vil du opleve højt til himlen og masser af afslapning. 

Med et weekendophold hos Kaløvig Badehotel, får du to overnatninger nær Århus. Århus ligger under 15 kilometer væk fra den hyggelige Kaløvig Bådehavn, hvor badehotellet ligger. Alligevel er der en verden til forskel mellem smilets by og den hyggelige bugt. Skal weekendopholdet kombineres med en tur til Århus, hvor du kan tage en shoppetur eller en tur i Den Gamle By eller ARoS, så tager det kun ganske kort tid at komme dertil. Dit weekendophold hos Kaløvig Badehotel er også en oplagt mulighed for at få en masse frisk luft. Tag en lang gåtur langs havnen og stranden og nyd havluften eller snør vandrestøvlerne og gå på opdagelse i det naturskønne Mols Bjerge. Du kan også tage en god bog med ned til havnen og nyd synet af havet og bådene. Hvis du er rigtig heldig, kan det være, at du spotter en sæl eller et marsvin. 

Efter dit weekendophold hos Kaløvig Badehotel vil du være klar til at gå hverdagen i møde igen med fornyet energi. Så synes du, at du trænger til at komme væk og lidt ekstra forkælelse, så lad det hyggelige Kaløvig Badehotel danne rammerne om dit næste weekendophold. 

Hvis du skal holde bryllup og har brug for et sted til festen, så kan vi også tilbyde at danne rammerne for det i vores bryllupslokaler tæt på Århus. Kontakt os på tlf. 39 39 02 60 og lad os høre om dine ønsker.

Hvad får I?

Priser

  • Pris for 2 personer 1700,-

    i delt dobbeltværelse

  • Pris for enkeltværelse 1100,-