I will always love you inkl. 3-retters menu fredag d. 8. marts 2024

Vi kan nu præsentere dinnershowet: I WILL ALWAYS LOVE YOU. Efter kæmpesuccesen med THE BODYGUARD – THE MUSICAL, byer vi velkommen til et nyt og intimt showformat med alle Whitney Houstons største numre med Nellie Ettison i front.

Vi kan nu præsentere dinnershowet: I WILL ALWAYS
LOVE YOU.

Efter kæmpesuccesen med THE BODYGUARD – THE MUSICAL, byer vi
velkommen til
et nyt og intimt
showformat med alle Whitney Houstons største numre med Nellie Ettison i front.

En hyldest til Whitney Houston, som præsenterer alle hendes største sange i Nellie Ettisons gribende fortolkninger. Nellie kender vi som forsanger for The Antonelli Orchestra, da hun fredag efter fredag sang sig ind i danskernes hjerter i ”Vild med Dans”, ligeledes har hun været fast sangerinde ved Thomas Helmigs store koncerter i mere end 10 år.

Nellie Ettisons helt store idol er Whitney Houston, som hun har set op til og sunget siden hun var lille. Nellie glæder sig til at komme rundt og optræde i hele landet, og har med sin store stemme været med til at tage showet til en helt ny dimension.

Dato: Fredag d. 8. marts 2024

Program:

Velkommen til koncert på Kaløvig Badehotel. Glæd dig til en aften med fremragende musik med lækker mad samt friske og liflige vine. Ankomst mellem Kl. 17.15 – 18.30 hvor vores velkomstbar er åben og I kan købe drinks, sæsonvine, iskolde øl og hjemmelavet spiritus. Vi starter middagen kl. 18.30 og afslutter middagen kl. ca. 21.00 hvorefter koncerten med I WILL ALWAYS LOVE YOU starter.

Pris for frokost og koncert fra kr. 795,-

Overnatning:

Book en overnatning i forbindelse med arrangementet. Pris fra 896,- for dobbeltværelse incl. morgenmad. For booking: Ring eller skriv til 39 39 02 60 / info@kalovigbadehotel.dk Tjek ind på værelse fra kl. 15.00.