I Will Always Love You – intimkoncert inkl. 3-retters middag

Vi kan nu præsentere dinnershowet: I WILL ALWAYS LOVE YOU

Efter kæmpesuccesen med THE BODYGUARD – THE MUSICAL, byer vi velkommen til et nyt og intimt showformat med alle Whitney Houstons største numre med Nellie Ettison i front.

En hyldest til Whitney Houston, som præsenterer alle hendes største sange i Nellie Ettisons gribende fortolkninger. Nellie kender vi som forsanger for The Antonelli Orchestra, da hun fredag efter fredag sang sig ind i danskernes hjerter i ”Vild med Dans”, ligeledes har hun været fast sangerinde ved Thomas Helmigs store koncerter i mere end 10 år.

Nellie Ettisons helt store idol er Whitney Houston, som hun har set op til og sunget siden hun var lille. Nellie glæder sig til at komme rundt og optræde i hele landet, og har med sin store stemme været med til at tage showet til en helt ny dimension.

Program

Kaløvig Badehotel, Aarhus byder velkommen til en fantastisk aften!

Aftenen byder på:

 • Ankomst Mellem kl. 17:15 og 18:30

  Hvor der kan nydes drinks, vin, vand, øl mv.

 • Middag kl. 18:30

  Middagen starter, som er sæsonbestemt og sammensat af vores dygtige kokke specielt til aftenen.

 • Koncert med I Will Always Love You kl. 21.00

  Alt i alt venter en skøn aften med den perfekte kombination af god mad og dejlig musik.Til alle vores arrangementer sælges kun begrænsede billetter, så der er en unik aften i vente.

Pris
 • Middag & koncert 695,-
 • Overnatning

  I forbindelse med koncerter og events er det ikke muligt at reservere vores værelser online, da de er forhåndsreserverede til koncertgæster i vores system. Hvis I ønsker at booke et værelse i forbindelse med et event, bedes I venligst kontakte os direkte via info@kalovigbadehotel.dk eller på 3939 0260.

 • Vores forskellige værelsestyper samt priser kan findes lige her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.