Jens Jacob Tychsen inkl. 3-retters middag fre. d. 1. marts og lør. d. 2. marts

Med udsigten til den 10. og sidste sæson af TV2 serien, Badehotellet, har du nu muligheden for at opleve en forrygende aften i selskab med Jens Jacob Tychsen, ogsa? kendt som Hr. Weyse.

Jens Jacob Tychsen

Med udsigten til den 10. og sidste sæson af TV2 serien,
Badehotellet, har du nu muligheden for at opleve en forrygende aften i selskab
med Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse.

Vi kender ham som den flamboyante og dameglade Hr. Weyse fra Andersens Lille Badehotel og dette har medført, at der med tiden er blevet plads til en charme og en storladenhed, derpasser som fod i hose til al det som kendetegner en rigtig entertainer.

Vi tilbyder et top underholdende og musikalsk one-man dinnershow med alt, hvad der hører sig til inden for musik, sange, komik, tryl… og en snert Hr. Weyse.En elegant buket sammensat af masser af grin og swingende rytmer, der vækker glade minder. Der vil være skønne uforudsigelige overraskelser fra gang til gang, da Tychsen aldrig er bleg for at blande kortene og finde på nye tiltag.

Dato: lørdag d. 2. marts

Program:

Velkommen til koncert på Kaløvig Badehotel. Glæd dig til en aften med fremragende musik med lækker mad samt friske og liflige vine. Ankomst mellem Kl. 17.15 – 18.30 hvor vores velkomstbar er åben og I kan købe drinks, sæsonvine, iskolde øl og hjemmelavet spiritus. Vi starter middagen kl. 18.30 og afslutter middagen kl. ca. 21.00 hvorefter koncerten med Jens Jacob Tychsen starter.

Pris for middag og koncert fra kr. 995 ,-

Overnatning:

Book en overnatning i forbindelse med arrangementet. Pris fra 896,- for dobbeltværelse incl. morgenmad. For booking: Ring eller skriv til 39 39 02 60 / info@kalovigbadehotel.dk Tjek ind på værelse fra kl. 15.00.