Velkommen til Kong Eriks Spisekammer
Konceptet på vores nye restaurant er enkelt, vi “har barberet alt det overflødige væk” – tilbage er en aften med alt inklusiv til fast pris fra kr. 600,-
Vi ønsker at bryde med forestillingen om, at det at gå ud og spise ”fine dining” skal være dyrt. På Kong Eriks spisekammer fjerner vi alle uoverskuelige menukort og dyre vinkort, som oftest blot forvirer. Vi tilbyder derfor én forudbestemt gourmetmenu per aften. På denne måde kan vi levere så meget kvalitet som muligt ved at kunne planlægge bedre.
Retterne vil blive ændret i takt med sæsonernes råvarer, og de udvalgte drikkevarer vil naturligvis altid være afstemt til maden.
Vi tilbyder nye smagsoplevelser og retter ca. hver 3. uge
Der skal reserveres bord på forhånd, vi har åbent fredag og lørdag og i skal ankomme til spisekammeret mellem kl . 18 – 19.
Book et bord i Kong Eriks Spisekammer – giv os et ring på 39 39 02 60 eller send en digital brevdue til info@kalovigbadehotel.dk
Badehotellets nye restaurant er opkaldt efter Kong Erik Menved der lod Kalø Vig Slot opføre omkring år 1313. Kalø Slotsruin er resterne af et kongeligt slot, beliggende i Kalø Vig ved Djurslands sydkyst, ca. 2 km. fra Rønde og 20 km fra Aarhus. Kongeborgen Kalø Slot blev grundlagt af kong Erik Menved omkring 1313 som én af mindst fire borge i Jylland for at styrke kongemagten efter omfattende bondeopstande. Borgen blev anlagt på en ø ude i Kalø Vig, som blev forbundet med fastlandet via en dæmning. De nye borges formål var at tvinge den omkringboende befolkning til lydighed, hvorfor disse “tvangsborge” selvsagt var forhadte.
En aften i Kong Eriks spisekammer fra den 16/4 - 13/5
- Velkomstbobler
Østers med tomat og Piment D' Espelette
Maltpude med fermenteret hvidløg og økologisk røget gris
Tapioca med rogn
Rimmet og brændt kuller med agurk, bladselleri, syrnet fløde og kaviar
Poussinbryst stegt på ben, confiteret og stegt lår, gulerod pocheret i juice og grillet, cremé på gulerod, hønsesky og syltet sennep
Vaniljeparfait med tonka, saltet karamel og syltet pære
- Til maden servers afstemt vinmenu
Der er desuden mulighed for ølmenu eller alkoholfri saftmenu
Aftenen afrundes med friskbrygge kaffe eller the med søde sager
- Pris pr. person for ovenstående 600,-
- En lidt størrer aften inkl. ekstra ret og vin 750,-
Stegt foie gras
- Var der nogen der sagde ost...ekstra fristelse og et glas vin 150,-
2 økologiske danske oste med 2 syltninger samt rugknækker fra Nexø
Book plads ved et bord i spisekammeret på: 39 39 02 60 eller send en digital brevdue til info@kalovigbadehotel.dk
- En aften i Kong Eriks spisekammer fra den 14/5 - 24/6
- Velkomstbobler
Tærte, spidskål, røget spæk, timian, sifon på karamelliseret løg
Grøn asparges, krabbe, peber
Grillet andehjerte og Hoisin
Dampet hvid asparges, karamelliseret ost, porre/oste sauce med rogn
Grillet flanksteak, syltede svampe, friteret enoki med estragon, morkel sauce, gammel dansk
Kefir fromage, grøn rabarber sorbet, syltet rabarber, mynte granite
- Til maden serveres afstemt vinmenu
Der er desuden mulighed for ølmenu eller alkoholfri saftmenu
- Pris pr. person for ovenstående 600,-
- En lidt størrer aften inkl. ekstra ret og vin 750,-
Stegt foie gras
- Var der nogen der sagde ost...ekstra fristelse og et glas vin 150,-
2 økologiske danske oste med 2 syltninger samt rugknækker fra Nexø