Kong Eriks Spisekammer

Velkommen til Kong Eriks Spisekammer

Konceptet på vores nye restaurant er enkelt, vi “har barberet alt det overflødige væk” – tilbage er en aften med alt inklusiv til fast pris fra kr. 600,-

Vi ønsker at bryde med forestillingen om, at det at gå ud og spise ”fine dining” skal være dyrt. På Kong Eriks spisekammer fjerner vi alle uoverskuelige menukort og dyre vinkort, som oftest blot forvirer. Vi tilbyder derfor én forudbestemt gourmetmenu per aften. På denne måde kan vi levere så meget kvalitet som muligt ved at kunne planlægge bedre.
Retterne vil blive ændret i takt med sæsonernes råvarer, og de udvalgte drikkevarer vil naturligvis altid være afstemt til maden.
Vi tilbyder nye smagsoplevelser og retter ca. hver 3. uge
Der skal reserveres bord på forhånd, vi har åbent fredag og lørdag og i skal ankomme til spisekammeret mellem kl . 18 – 19.
Book et bord i Kong Eriks Spisekammer – giv os et ring på 39 39 02 60 eller send en digital brevdue til info@kalovigbadehotel.dk
Badehotellets nye restaurant er opkaldt efter Kong Erik Menved der lod Kalø Vig Slot opføre omkring år 1313. Kalø Slotsruin er resterne af et kongeligt slot, beliggende i Kalø Vig  ved Djurslands sydkyst, ca. 2 km. fra Rønde og 20 km fra Aarhus. Kongeborgen Kalø Slot blev grundlagt af kong Erik Menved omkring 1313 som én af mindst fire borge i Jylland for at styrke kongemagten efter omfattende bondeopstande. Borgen blev anlagt på en ø ude i Kalø Vig, som blev forbundet med fastlandet via en dæmning. De nye borges formål var at tvinge den omkringboende befolkning til lydighed, hvorfor disse “tvangsborge” selvsagt var forhadte.

 

 
 

En aften i Kong Eriks spisekammer fra den 16/4 - 13/5