Martin Brygmann m. band inkl. julemenu og afterparty m. DJ – fredag d. 8. december 2023

Martin Brygmann m. band inkl. julemenu og afterparty m. DJ – fredag d. 8. december 2023

Koncert og show på højt plan, hvor vi bl.a. skal høre en masse af Martin Brygmanns kendte sange.

De sidste par år har Martin Brygmann specielt sammensat et band og en flok musikalske venner til Smuk Festival. Det er dette grund-band under ledelse af kapelmester og trommeslager Peter Düring, der gæster med en lang række af Martin Brygmanns største hits.

Det er snart 35 år siden Martin Brygmann første gang fik udgivet sine sange. Det er siden blevet til et væld af sange bl. a til spillefilmen En Kort En lang, de 2 julekalendere Jesus & Josefine og Jul i Valhal, musicals bl.a. 2020 forestillingen ”Fyrtøjet”, højskolesangbogen, solister så forskellige som Lisa Nielsson, Birthe Kjær, Alberte og Bent Fabricius, og ikke mindst til Lex & Klatten og Det brune punktum. Martin Brygmann udgav i 2018 sit eget album projekt Bates Delight og turnerede med Danmarks Underholdningsorkester, samt har skrevet tekst og musik til Varde Sommerspils Jubilæumsforestilling ”Fyrtøjet-En gnist i HC Andersens Liv.”

Nu snart 400 sange senere kan man med rette sige, at Martin Brygmann har været med til at skabe soundtracket til generationer af musikglæde danskere.

Martin Brygmann er komponist, skuespiller og har en fortid som trommeslager. Som komponist og sangskriver har han i 30 år skrevet musik til solister, film, tv og teater og ofte på tværs af de kunstneriske genrer. Martin Brygmann er blevet udnævnt af KODA til den mest spillede danske kunstner på radio i 15 år med sangen “Vent på mig” og at hans musik er blevet folkeeje, var tydeligt, da han i 2006 fik 3 af sine melodier med i den nye højskolesangbog bl.a. “En kort en lang”.

I 2015 modtog Martin Brygmann DJBFA’s komponistpris og han har gennem årene vundet 4 danske Grammy’er bl.a. Årets Danske Hit og Årets Danske Radio Hit for sine kompositioner til Lex&Klatten og Det Brune Punktum.

Dato: Fredag d. 8. december 2023

Program:

Velkommen til koncert på Kaløvig Badehotel, Aarhus. Glæd dig til en aften med fremragende musik med lækker mad samt friske og liflige vine. Ankomst mellem Kl. 17.15 – 18.30, hvor vores velkomstbar ligeledes er åben og I kan købe drinks, sæsonvine, iskolde øl og hjemmelavet spiritus. Vi byder på en velkomstdrink, hvorefter middagen starter kl. 18.30. Middagen består af en 6-retters jule tasting menu, der serveres i tre serveringer. Ca. kl. 21:00 afsluttes middagen og koncerten med Martin Brygmann starter. Efter koncerten indtager vores DJ scenen og spiller op til fest frem til kl. 01. 

Pris for middag og koncert fra kr. 695,-

Overnatning:

Book en overnatning i forbindelse med arrangementet. Pris fra 995,- for dobbeltværelse incl. morgenmad. For booking: Ring eller skriv til 39 39 02 60 / info@kalovigbadehotel.dk Tjek ind på værelse fra kl. 15.00.