Martin, Poul & Peter inkl. 3-retters middag fredag d. 8. december 2023

Martin, Poul & Peter inkl. 3-retters middag

Martin, Poul og Peter vender tilbage til hvor deres store kærlighed for musikken startede – tilbage til funk, soul og disco, som det lød i 80’erne og sender os direkte på dansegulvet!

Martin Brygmann er en af de mest kendte og folkekære entertainere i Danmark. Vi kender alle numrene ”Vi skal ud i det blå”, ”Jeg vil i seng med de fleste”, ”Kom lad os gå” og ikke mindst ”Jesus & Josefine”, som vi i på tværs af generationer har sunget med på!

Martin Brygmann har skrevet teksterne og sammen med producerteamet, pianisten Poul Reimann og percussionisten Peter Stenbæk, komponeret musikken, som er funderet i den dybe kærlighed til disco og funk med blide jazz-elementer. Nu har de tre fundet hinanden
gennem en fælles kærlighed til musikken og skabt et nutidigt ”love letter” til dansemusik fra 1980’erne.

Trioen har allerede besøgt Melvin Kakooza Show og Go’ Morgen Danmark, og har mange nye spændende live optrædener i pipeline.

Der er garanteret en aften med Brygmanns største hits gennem tiden,
samt de nye øreklingere – en aften i hitparadens tegn!

Dato: Fredag d. 8. december 2023

Program:

Velkommen til koncert på Kaløvig Badehotel. Glæd dig til en aften med fremragende musik med lækker mad samt friske og liflige vine. Ankomst mellem Kl. 17.15 – 18.30 hvor vores velkomstbar er åben og I kan købe drinks, sæsonvine, iskolde øl og hjemmelavet spiritus. Vi starter middagen kl. 18.30 og afslutter middagen kl. ca. 21.00 hvorefter koncerten med Martin, Poul & Peter starter.

Pris for middag og koncert fra kr. 695,-

Overnatning:

Book en overnatning i forbindelse med arrangementet. Pris fra 695,- for dobbeltværelse incl. morgenmad. For booking: Ring eller skriv til 39 39 02 60 / info@kalovigbadehotel.dk Tjek ind på værelse fra kl. 15.00.