Rasmus Walter på Kaløvig Badehotel 26. Maj

RASMUS WALTER

Rasmus Walter kan se tilbage på 20 år med først Grand Avenue og nu en succesfuld solokarriere, hvilket markeres med en unik Dannmarks Tour – de bedste sange fra en lang karriere, og en forsmag på de næste tyve år.

Opleve Rasmus Walter til koncerten, hvor der sættes fokus på de første 20 år i en karriere, der har budt på stor kommerciel succes, masser af hits og et væld af koncerter, hvor Rasmus Walters evne til indlevelse og nærvær altid har spillet en central rolle.

Et kig i Rasmus Walters kalender viser, at det i disse dage er 20 år siden han og resten af rockbandet Grand Avenue fandt sammen i et øvelokale i København for at skabe materialet til bandets debutplade. Bandet fik deres gennembrud via sangen ”What’s On Your Mind”, der var den første af tre P3’s Uundgåelige, og bandets tiårige karriere bød blandt andet på fire album, en nominering til P3 Prisen og indspilninger og turnéer i udlandet.

 

Intimkoncert med Rasmus Walter fredag den 26. Maj

3 retter menu og koncert pris fra kr. 620,Velkommen til koncert på Kaløvig Badehotel. Glæd dig til en aften med fremragende musik med lækker mad samt friske og liflige vine. Ankomst mellem Kl. 17.15 – 18.30 hvor vores velkomstbar er åben og i kan købe drinks, sæsonvine, iskolde øl og hjemmelavet spiritus. Vi starter middagen kl. 18.30 og afslutter middagen kl. ca. 21.00 hvorefter koncerten med Rasmus Walter starter.