Menu
Leder du efter en restaurant i Århus, i maritime omgivelser? Når du spiser på Kaløvig Badehotel er det med udsigt til Aarhusbugten og Mols Bjerge. Vi har højt til loftet og plads til alle. Her er gæsten, hyggen og den gode oplevelse i fokus. Når vejret tillader det, kan I spise udendørs på vores terrasse med udsigt over havet.
Vi serverer smagsoplevelser på højt niveau. Vores menuer afspejler årstiden, hvor smagen og den gode råvare er i centrum. Aftenkortet tager udgangspunkt i de klassiske dyder med et moderne touch og kreativitet. Vi sætter en ære i håndværket og i at kunne tilbyde lokale, økologiske råvarer.
Vi holder åbent for selskaber og møder alle ugens dage, alt efter aftale.
Hvis du oplever, at der ikke er nogen ledige tider – så er alt optaget. Du er dog altid velkommen til at give os et kald på 39 39 02 60.
Åbningstider:
Fra den 21. april – 5. maj:
Åbent på terassen, fra kl. 12.00 – ? alt efter vejr og vind
Fra den 6. maj:
Mandag – Lørdag fra kl. 11.30 – 16.00 og 17.30 – 21.00
Søndag fra kl. 10.00 – 16.00 og 17.30 – 20.00
Serveres med frisk fisk efter sæson, blancheret grønt fra Helge i Vrinners, mikrogrønt fra Loop foodlabs på havnen i Aarhus, urteolie og vores surdejsboller
Dampede limfjordsmuslinger, cremet suppe, friske urter fra Helges have i Vrinners, økologisk surdejsbrød samt hjemmerørt sauce tatar
Serveres med frisk citron og skalottevinaigrette eller vælg den med peberrodsfløde og dildmarineret agurk
Hvide asparges med vores hjemmelavede hollandaise med stenbidderrogn, håndpillede rejer og masser af frisk lokal dild.
Vi har lånt Michel Michauds opskrift....den bliver ikke bedre. Serveres med vore lækre økofritter med estragon mayo og frissésalat med hjemmelavet vinaigrette. Drik altid Gewurtstraminer til tatar....vi har flere af slagsen.....
Fritgående kylling fra Rokkedahl i Nibe, veloute, friteret persille og grøntsager fra Helges have i Vrinners
Sprød romaine og pocheret fritgående kylling fra Rokkedahl i Nibe. Vendt med vores hjemmelavede dressing og toppet med ristede croutoner og spiselige blomster fra Helge i Vrinners
Kuller vendt i øldej, lavet på vores IPA fra de Jyske bryghuse. Økologiske fritter, frisk citeon, maltedikke og sauce tatar
Dampede limfjordsmuslinger, cremet suppe, friske urter fra Helges have økologisk brød fra voes bager, økofritter og hjemmerørt sauce tatar
Persillesovs, kartofler, urter.....og vi steger i smør
Serveres med garniture fra Helges have i Vrinners, safranblomster og blanquette sauce tilsmagt med safran blomst
Vi har lånt Michel Michauds opskrift....den bliver ikke bedre. Serveres med vores lækre økofritter med estragon mayo og frissésalat med hjemmelavet vinaigrette. Drik altid Gewurtztraminer til tatar...vi har flere af slagsen
300 g. tilberedet efter dit valg. Hertil Bearnaise, sprød salat fra Helges have på djursland, vores lækre vinaigertte og økofritter
Økologisk briochebolle, bøf af hakket narurkvæg, røget bacon, lagret cheddar, hjemmelavet burgerdressing, hjertesalat, syltet agurk, syltet rødløg. Hertil økofritter og estragonmayo
Spørg din flinke tjener
3 økologiske danske oste, 3 forskellige syltninger, kærneknækkere fra Nexø
Serveres med sprødt "låg" af karamelliseret sukker og kompot af sidste års sensommerbær (tilkøb af hindbærsorbet 15,-)
Death by chocolate....eller tæt på. Lidt hindbær sorbet ved siden af får smagen frem i denne skønne klassiker
Sluttet af med hjemmelavet marengs og brændt hvid chokolade (tilkøb af vaniljeis 15,-)
Kaløvig Badehotel • Åstrup Strandvej 68 D • 8541 Skødstrup • Tlf. 3939 0260 • info@kalovigbadehotel.dk