Aften

Leder du efter en restaurant i Århus, i maritime omgivelser? Når du spiser på Kaløvig Badehotel er det med udsigt til Aarhusbugten og Mols Bjerge. Vi har højt til loftet og plads til alle. Her er gæsten, hyggen og den gode oplevelse i fokus. Når vejret tillader det, kan I spise udendørs på vores terrasse med udsigt over havet.

Vi serverer smagsoplevelser på højt niveau. Vores menuer afspejler årstiden, hvor smagen og den gode råvare er i centrum. Aftenkortet tager udgangspunkt i de klassiske dyder med et moderne touch og kreativitet. Vi sætter en ære i håndværket og i at kunne tilbyde lokale, økologiske råvarer.

Vi holder åbent for selskaber og møder alle ugens dage, alt efter aftale.

Hvis du oplever, at der ikke er nogen ledige tider – så er alt optaget. Du er dog altid velkommen til at give os et kald på 39 39 02 60 for en snak om booking, aftenmenu og lignende.

Vær opmærksom på at vi fra kl. 18 har travlt og desværre ikke har tid til at tage imod opkald. Ring derfor gerne til os mellem kl. 10 – 16.

Savner du lidt ekstra kræs? Så læs om vores luksus gourmetophold i skønne omgivelser, hvor du blandt andet både kan nyde velkomstbobler, 3 retters menu med god stemning og en smuk morgen med udsigt over bugten.

Køkkenets åbningstider:

Mandag – Lørdag : 11.30 – 20.00

Søndag : 10.00 – 20.00

Kontakt os på: info@kalovigbadehotel.dk – 39 39 02 60

Smuk udsigt fra vores Hotel i Århus
Vælg en lækker menu når du lejer selskabslokaler i Århus

Aftenkort

Brasserie menu - 3 retter 368,- / 2 retter 298,-

Menukort