Frokost

Kaløvig Badehotels restaurant nær Århus, ligger i maritime omgivelser med udsigt til Aarhusbugten og Mols Bjerge. Vi har højt til loftet og plads til alle. Her er gæsten, hyggen og den gode oplevelse i fokus. Når vejret tillader det, kan I spise udendørs på vores terrasse med udsigt over havet.

Vi serverer smagsoplevelser på højt niveau. Vores menuer afspejler årstiden, hvor smagen og den gode råvare er i centrum. Frokostkortet tager udgangspunkt i de klassiske dyder med et moderne touch og kreativitet. Vi sætter en ære i håndværket og i at kunne tilbyde lokale, økologiske råvarer.

Er I over 7 personer SKAL maden forudbestilles

Book bord online her eller ring på  39 39 02 60

Vær opmærksom på at vi fra kl. 18 har travlt og desværre ikke har tid til at tage imod opkald. Ring derfor gerne til os mellem kl. 10 – 16 

Køkkenets åbningstider:

Mandag – Lukket, dog åben for møder og arrangementer.

Tirsdag – fredag : 11.30 – 20.30

Lørdag                 : 10.30 – 20.30

Søndag                : 10.30 – 15.00

VI HAR NYTÅRS GALLA FEST PÅ BADEHOTELLET DEN 31/12. SE MERE UNDER EVENT.

BADEHOTELLET ER LUKKET FRA DEN 18/12 – 11/1, BEGGE DAGE INCL.

 

Forespørgsler og henvendelser vedrørende arrangementer:

info@kalovigbadehotel.dk / 39 39 02 60

    Frokost menukort

    Vores brasserie er et sted, hvor vi har skåret helt ind til benet, vi vil gerne servere gode madoplevelser til små priser i hyggelige omgivelser. Her er unødige ingredienser undladt, vi fokuserer på at kunne tilbyde vores gæster et smagfuldt måltid, god mad til små priser - sådan helt klassisk med forret, hovedret og dessert.
    Bon appétit!