Kong Eriks Spisekammer

Velkommen til Kong Eriks Spisekammer

Konceptet på vores nye restaurant er enkelt, vi “har fjernet alt det overflødige”  Tilbage er en aften med alt inklusiv til fast pris fra kr. 600,-

Vi vil gerne ændre opfattelsen af det at gå ud at spise ”fine dining”, skal være dyrt. På Kong Eriks spisekammer er uoverskuelige menukort og dyre vinkort, erstattet af én gourmetmenu med tilhørende vine. Vi tilbyder derfor én  forudbestemt gourmetmenu. Sådan sikrer vi høj kvalitet og effektiv planlægning.
Retterne vil blive ændret i takt med sæsonernes råvarer, og de udvalgte drikkevarer vil naturligvis altid være afstemt til maden.
Vi tilbyder nye smagsoplevelser og retter ca. hver 3. uge
Der skal reserveres bord på forhånd. Vi har åbent fredag og lørdag og I skal ankomme til spisekammeret mellem kl . 18 – 19.
Book et bord i Kong Eriks Spisekammer – giv os et ring på 39 39 02 60 eller send en digital brevdue til info@kalovigbadehotel.dk
Badehotellets nye restaurant er opkaldt efter Kong Erik Menved der lod Kalø Vig Slot opføre omkring år 1313. Kalø Slotsruin er resterne af et kongeligt slot, beliggende i Kalø Vig. Slottet ligger ved Djurslands sydkyst, ca. 2 km. fra Rønde og 20 km fra Aarhus. Kongeborgen Kalø Slot blev grundlagt af kong Erik Menved omkring  år 1313 som én af mindst fire borge i Jylland for at styrke kongemagten efter omfattende bondeopstande. Borgen blev anlagt på en ø ude i Kalø Vig, som blev forbundet med fastlandet via en dæmning. 

 

 
 
  • Vi har rigtig dejligt travlt med private fester og selskaber, derfor er Kong Eriks Spisekammer lukket til senere på året.