Selskabslokaler

Kaløvig Badehotel har gennem årene dannet rammerne for utallige selskaber. Hvis blot vægge kunne tale, ville de berette om fester til den lyse morgen, god musik og en stemning, der ikke er at finde mange andre steder end på det gamle badehotel. Her er der højt til loftet og plads til dans til langt ud på natten i vores selskabslokaler. 

Der er mange store mærkedage i livet, der skal fejres. Det kan være konfirmation, runde fødselsdage og kobberbryllup, og hvad end anledningen er, så kan Kaløvig Badehotel hjælpe dig med at holde den mest fantastiske fest, som hverken du eller dine gæster vil glemme. For en fest er ikke bare en fest. Vi sætter en ære i at levere den bedste oplevelse, så du blot skal spekulere på at have det sjovt og nyde dagen og aftenen – og måske endda også natten, i godt selskab med dine gæster. 

I vores selskabslokaler er der plads til alt lige fra den mindre dame- eller herrefrokost til det helt store gilde. Vores lokaler er store, lyse og behagelige, og så ligger badehotellet mindre end 15 kilometer fra Aarhus centrum. Beliggende i Kaløvig Bådehavn blot et stenkast væk fra havet får din næste fest hos os de smukkeste og mest naturskønne omgivelser. I kulissen ligger Mols Bjerge, og hvis du og dine gæster har behov for at trække noget frisk luft, kan I gå ned til havnen eller stranden og nyde lidt frisk luft.

En fest for livet hos Kaløvig Badehotel

Hos Kaløvig Badehotel er intet overladt til tilfældighederne. Alt lige fra bordpynt til blomster og opdækning kan laves efter dit ønske, så selskabslokalet bliver lige, som du drømmer om. Det kan være, at du ønsker et bestemt farvetema eller har nogle yndlingsblomster, som bare skal være en del af borddekorationerne, så finder vi sammen ud af det. Vi strækker os gerne lige dét ekstra, så du kan få en fest for livet. 

Hvad end festen holdes om sommeren eller om vinteren, så får du altid en god fest i vores selskabslokaler, som er tilpasset årstiden. Vores lækre menuer indeholder sæsonens råvarer, og de er selvfølgelig af bedste kvalitet. Forestil dig om sommeren, at vi sabler champagnen på terrassen, og om vinteren sørger vi for varm og hyggelig stemning med masser af levende lys. Hos os får du altid den bedste fest, hvad end det er familiefest eller firmafest. Til maden serverer vi naturligvis lækre vine, der passer til de enkelte retter, og ønsker du det, kan vi også sørge for velsmagende natmad til at gå hjem på. Holder du din næste fest i vores selskabslokaler, behøves du og dine gæster dog ikke gå særligt langt hjem, da du i forbindelse med din fest kan leje vores hyggelige værelser til du og dine gæster. 

Så har du en fest, der skal holdes? Så lad valget faldet på Kaløvig Badehotels selskabslokaler. Her indbyder vi til en fantastisk fest i maritime og naturskønne omgivelser. Du og dine gæster skal blot medbringe det gode humør – så sørger vi for en lækker menu, skønne vine og hyggelige omgivelser i smukke selskabslokaler.

Vil du høre mere?

Kontakt os for booking og sparring på telefon:
+45 25 77 19 99 eller skriv til os på info@kalovigbadehotel.dk

Festmenu Forår

Januar – Februar – Marts

Forretter
Hovedretter
  • Oksemørbrad a la ”Rossini” Med stegt foie gras, ristet brød med trøffel-mayo, pommes Anna og Madeira sauce
  • Rosa stegt andebryst grillet porre, stegte svampe, knuste kartofler og portvinssauce
  • Mørbrad af frilands gris i Skagensskinke hertil variation af rodfrugter, bacon crumble, pomme rissoles og salmis sauce
Dessert
  • Ananas braiseret i rom og varme krydderier hertil vaniljeis og crumble
  • Chokolade fondant med vaniljeis, nougatin og kirsebær sauce
  • Badehotellets desserttallerken med kage, mousse, knas og is

Festmenu Sommer

April – Maj – Juni

Forretter
  • Hvide asparges med håndpillede Skagen rejer og pocheret æg, hertil sauce Hollandaise
  • Rødtunge og jomfruhummer ballotine Serveres med ørredrogn, syltet kartoffel og dild beurre blanc
  • Unghane fra Bresse som terrin Med syrlig rabarber, asparges, agurk og trøffelmayonnaise
  • Carpaccio af lufttørret Black Angus inderlår med grillet artiskok, soltørrede tomater, pesto og frisk høvlet vesterhavsost
Hovedretter
  • Dansk kalvefilet fra Himmerland Serveres med lammefjordspuré, stegte svampe, pommes Anna og kraftig kalvesky
  • Oksefilet ”en croûte” Med sæsonens grøntsager, smørristede små kartofler samt trøffelsky
  • Stegt unghane bryst Med rabarber, agurk, pommes soufflé og Jus Gras
  • Mørbrad af frilands gris Med persille puré, små forårs grøntsager og svampesauce
  • Tempereret torsk med Skagenskinke Hertil grillet spidskål og hønseglace
Dessert
  • Badehotellets desserttallerken Med med mousse, kage, is og crunch
  • Jordbær Eton mass Med marengs, creme chantilly, friske jordbær og jordbær sorbet
  • Pocheret fersken. m vanilje is og hindbær sauce
  • Citrontærte med bærsorbet, brændt marengs og pistacie

Festmenu Efterår

Juli – August – September

Forretter
  • Vol a vant med confiteret kylling fra hopballe, gulerødder, løg og karse
  • Ristet pighvar med jomfruhummersouffle Med spinat, sprød bagværk og pighvarbisque
  • Carpaccio af sommerbuk Med sprød parmesan, små salater og basilikumsolie
  • Tatar af røget laks fra Færøerne Serveres med rødløg, capers, dild og mild limecremé
Hovedretter
  • Dansk kalvefilet fra Himmerland Med ristet karl Johan svampe, selleri pure, hasselnødder og Maidera sauce
  • Rosastegt oksetyndsteg med stegte gulerødder med persille, rødbeder, årstidens svampe samt bagt pommes Macaire og sauce Bordelaise
  • Grillet økologisk kotelet fra Gambogård Med bagte tomater, selleri, oliven og sauce Salmis
  • Stegt perlehøne med krydderurter Serveres med tomattærte, små sommer grøntsager, nye kartofler samt citrus-beurre blanc
  • Ristet havtaske Med ærter francaise og kraftig hønsesky
Dessert
  • ”Peach Melba” – pocheret fersken med vaniljeis og hindbær
  • Sommerens bær i variation med sprødt og luftig mazarin
  • Chokoladekage med knasende karamel, vaniljeis og appelsincremé
  • Badehotellets desserttallerken med mousse, kage, is og crunch

Festmenu Vinter

Oktober – November – December

Forretter
  • Hummersuppe med hvilling, porrer og jordskokker
  • Hellefisk som ravioli, blåmuslingcreme, fennikel, sprød bacon og lime
  • Krabbesalat rørt med dild/lime mayo, avocado, syltede tomater samt kapers
  • Rødtunge og kammusling, jordskokkecreme, ristede hasselnødder med Grenobloise
Hovedretter
  • Oksefilet ”en crouté” Med variation af beder, pommes Anna og sauce Bordelaise
  • Kalvetyksteg fra Himmerland Med svampe fricassé, variation af vinterens urter, pommes rissoles og timiansauce
  • Dådyr ryg og kølle Med ristet abrikoser og skalotteløg, skorzonerrødder, tyttebær og sauce Poivre
  • Rosa stegt andebryst Med rosenkål, letrøget selleripuré, knust kartoffel med citron og kapers samt portvin sauce
Dessert
  • Gateau marcell
  • Vaniljebagt ananas Med Pisang Ambon-is og mandelcreme
  • Mazarin kage m. passionfrugt sorbet, yoghurt siffon og lakrids gele