Selskabslokaler

 

Kaløvig Badehotel har gennem årene dannet rammerne for utallige selskaber i vores selskabslokaler tæt på Århus. Hvis blot vægge kunne tale, ville de berette om fester til den lyse morgen, god musik og en stemning, der ikke er at finde mange andre steder end på det gamle badehotel. Leder du efter selskabslokaler i Århus? Selskabslokalerne på Kaløvig Badehotel ligger ikke langt fra Århus, og her kan du opleve højt til loftet og plads til dans til langt ud på natten.

Der er mange store begivenheder i livet, der skal fejres. Det kan være konfirmation, runde fødselsdage og bryllupper, og hvad end anledningen er, så kan Kaløvig Badehotel hjælpe dig med at holde den mest fantastiske fest, som hverken du eller dine gæster vil glemme. 

For en fest er ikke bare en fest. Vi sætter en ære i at levere den bedste oplevelse, så du blot skal spekulere på at have det sjovt og nyde dagen og aftenen – og måske endda også natten, i godt selskab med dine gæster. 

På Kaløvig Badehotel tilbyder vi alt fra selskabslokaler og konferencelokaler såvel som lækre gourmetophold i smukke omgivelser. Vi har plads til alt lige fra den mindre dame- eller herrefrokost til det helt store gilde. Vores selskabslokaler er store, lyse og behagelige, og så ligger badehotellet mindre end 15 kilometer fra Aarhus centrum. Beliggende i Kaløvig Bådehavn blot et stenkast væk fra havet får din næste fest hos os de smukkeste og mest naturskønne omgivelser. I kulissen ligger Mols Bjerge, og hvis du og dine gæster har behov for at trække noget frisk luft, kan I gå ned til havnen eller stranden og nyde lidt frisk luft.

Drømmer du om at holde dit bryllup på et badehotel? Hos Kaløvig har vi skabt nogle fantastiske rammer for en uforglemmelig aften – og så er der en smuk  udsigt, der forskønner bryllupsbillederne.

En fest for livet i hyggelige selskabslokaler tæt på Århus


Hos Kaløvig Badehotel er intet overladt til tilfældighederne. Alt lige fra bordpynt til blomster og opdækning kan laves efter dit ønske, så selskabslokalet bliver lige, som du drømmer om. Det kan være, at du ønsker et bestemt farvetema eller har nogle yndlingsblomster, som bare skal være en del af borddekorationerne, så finder vi sammen ud af det. Vi strækker os gerne lige dét ekstra, så du kan få en fest for livet. 

Hvis du er på jagt efter selskabslokaler i Århus, så bør du tage et kig på Kaløvig Badehotel. Selvom vi ligger et par kilometre fra Århus, så er vi køreturen værd. Om din fest skal holdes om sommeren eller om vinteren, så får du altid en god fest i vores selskabslokaler, som er tilpasset årstiden. De lækre menuer fra vores restaurant, indeholder sæsonens råvarer, og de er selvfølgelig af bedste kvalitet. Forestil dig om sommeren, at vi sabler champagnen på terrassen, og om vinteren sørger vi for varm og hyggelig stemning med masser af levende lys. Hos os får du altid den bedste fest, hvad end det er familiefest eller firmafest. Til maden serverer vi naturligvis lækre vine, der passer til de enkelte retter, og ønsker du det, kan vi også sørge for velsmagende natmad til at gå hjem på. 

Holder du din næste fest i vores selskabslokaler tæt på Århus, behøves du og dine gæster dog ikke gå særligt langt hjem, da du i forbindelse med din fest kan leje vores hyggelige værelser til dig og dine gæster. 

Så har du en fest, der skal holdes? Og vil du gerne finde et selskabslokale i Århus? Så lad valget falde på vores smukke badehotel her i Jylland. Her indbyder vi til en fantastisk fest i maritime og naturskønne omgivelser. Du og dine gæster skal blot medbringe det gode humør – så sørger vi for en lækker menu, skønne vine og hyggelige omgivelser i smukke selskabslokaler.

Vil du høre mere?

Kontakt os for booking og sparring på telefon:
+45 25 77 19 99 eller skriv til os på info@kalovigbadehotel.dk

Festmenu Sommer

Juni - Juli - August - September

Forretter
Hovedretter
 • Oksefilet - grillet asparges - kartoffelpuré - syltet skalotte - trøffelsauce
 • Kalvefilet - glaserede og syltede beder - små kartofler vent i urtesmør - sauce bordelaise
 • Farseret kylling - variation af grillede løg - syltet bacon - gulerod - cremet hønsesky
 • Dagens fisk gratineret med lardo - salat af nye kartofler og urter - cremet sauce på klaret yoghurt og syltede grønne tomater
 • Grillet svinenakke - ærter franchaise - spæd fennikel - sennepsblanket - nye kartofler
 • Tilkøb til hovedretter:
 • Sauce bearnaise 30,-
 • Stegt foie gras 70,-
 • Trøffel 70,-
Dessert

Festmenu Efterår og vinter

Oktober - November - December - Januar - Februar - Marts

Forretter
Hovedretter
 • Oksefilet - bagt selleri - kartoffelpuré - syltet sennep - trøffelsauce
 • Kalv i 2 variationer - filet og croquet af spidsbryst - jordskokkecremé - svampe - syltede grønt - sauce bordelaise
 • Farseret kylling - variation af grillede løg - syltet bacon - gulerod - cremet hønsesky
 • Dagens fisk - kartoffelfondant - lun caperscreme - safransauce - stegt blomkål
 • Svinenakke langtidstilberedt - soyamarinade konfiteret/stegt kejserhat - linser smagt til med rødvin og bacon - blanket af svin
 • Tilkøb til hovedretter:
 • Sauce bearnaise 30,-
 • Stegt foie gras 70,-
 • Trøffel 70,-
Dessert
 • Citrontærte - marengs - brændt chokolade
 • Creme brullé - syltede bær

Natmad: