Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.

Lækre lokaler & smukke omgivelser

mødelokale

Møde & konference

Det er altid godt at komme ud af huset, når der skal tænkes nye tanker. Hos os finder I den perfekte ramme for jeres næste kursus, konference eller møde i professionelle sammenhænge. Vi tilbyder jer et afslappet og stressfrit miljø tæt på havet, havnen og stranden.

Her er højt til loftet, både inde og ude. Her er små kroge, hvor man kan arbejde i grupper eller bare sætte sig for at lade tankerne på plads, og her er mødelokaler med alt hvad I skal bruge af AV-midler. Her er også personlig betjening og forplejning i særklasse. Her er kort sagt alt til en god og produktiv mødedag.

Tag jer tid til at nyde vores á la carte menu. Book dit bord i Brasseriet.

Havnen & bugten

Kaløvig Bådehavn ligger knap tyve kilometer nord for Aarhus, lige ud til bugten og med Mols Bjerge som fascinerende baggrundskulisse. Herfra kan sejleren let nå til de mange, skønne bugte og strande på Mols, Samsø og Tunø.
I bugten lever der marsvin og sæler, og de senere år er der set delfiner, der boltrer sig i vandet.

Kaløvig Bådelaug er en lille, hyggelig sejlklub med gæstepladser og gode faciliteter for alle sejlere. Tæt på havnen finder du en fin, hvid sandstrand, der er perfekt til en dukkert – og om efteråret kan I plukke havtorn på stranden.

havudsigt