Whiskyforedrag den 16. september

Whiskyforedrag fredag den 16. september kl. 18.30 pris pr. person kr. 398,-

3 retters menu – foredrag samt smagning af 5 whisky

Bestil plads på: info@kalovigbadehotel.dk / 39 39 02 60

 

En hyggelig aften i whiskyens forunderlige verden!

Kom til en spændende foredragsaften, hvor vi tilbyder et forrygende og underholdende foredrag med de to whisky-entusiaster Keld Fisker og Poul Guldborg, som tager dig ind i den skotske whiskys forunderligere verden.

Måske kan du allerede godt lide whisky? Eller også er du bare nysgerrig… Men uanset hvad, så føler du dig helt udenfor, når whiskyelskerne slynger de gyldne dråber rundt i glasset og ævler løs om tumbler- og nosing-glasses, PPM og cask-strength! Men det roligt og fat mod – og whiskyglassetJ  

Vi tilbyder dig nemlig et hyggeligt, nærværende og informativt whiskyforedrag, hvor du får:

  • Whiskyens historie
  • En indføring i whiskyens skotske distrikter, og hvordan den ædle drik produceres og lagres
  • Viden om alle de vigtigste ord og begreber inden for whisky, så du kan lyde overbevisende i chesterfieldstolen, næste gang du bydes på whisky hos en forretningsforbindelse eller ven.
  • Lov til at smage fem forskellige whiskyer (2 cl. per dram)
  • Masser af sjove anekdoter og ”løgnehistorier” om whisky fra aftenens to foredragsholdere – de to amatør-whisky-nørder Keld Fisker og Poul Guldborg, der begge er medlemmer af ”Det Jyske Whisky Laug” af 1991.

Menu:

Forret:

Vol au vent med stuvning på svampe, friske grøntsager og pulver på tørret svampe

Hovedret:

Braiseret nakke af gris, grillet kål, rå marineret gulerod, blanquette med sennep, kartoffelkompot med parmesan

Dessert:

Trifli med solbær og æble, karamel og vaniljecreme