Anne Linnet – intimkoncert inkl. 3-retters middag

Intimkoncert med Anne Linnet inkl. 3-retters middag

Anne Linnet har været en del af den danske musikscne siden 1970’erne og er anerkendt som en af landets mest betydningsfulde artister.

 Hun er udover at være kendt for en stribe af store hits og klassikere, mindst lige så kendt for dine ærlige tekster og lyst til at eksperimentere med musikgenrer. Glæd dig til et glædeligt genhør med numre, som ”Smuk og Dejlig”, ”Tusind Stykker” og ”Barndommens Gade”

Program

Kaløvig Badehotel, Aarhus byder velkommen til en fantastisk aften!

Aftenen byder på:
 • Ankomst Mellem kl. 17.15 - 18.30

  Hvor der kan nydes drinks, vin, vand, øl mv.

 • Middag kl. 18.30

  Middagen starter, som er sæsonbestemt og sammensat af vores dygtige kokke specielt til aftenen.

 • Koncert m. Anne Linnet kl. 21.00

  Alt i alt venter en skøn aften med den perfekte kombination af god mad og dejlig musik. Til alle vores arrangementer sælges kun begrænsede billetter, så der er en unik aften i vente.

Pris
 • Koncert & middag 695 ,-
 • Overnatning

  I forbindelse med koncerter og events er det ikke muligt at reservere vores værelser online, da de er forhåndsreserverede til koncertgæster i vores system. Hvis I ønsker at booke et værelse i forbindelse med et event, bedes I venligst kontakte os direkte via info@kalovigbadehotel.dk eller på 3939 0260.

 • Vores forskellige værelsestyper samt priser kan findes lige her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.