Kaløvig Badehotels restaurant nær Århus, ligger i maritime omgivelser med udsigt til Aarhusbugten og Mols Bjerge. Vi har højt til loftet og plads til alle. Her er gæsten, hyggen og den gode oplevelse i fokus. Når vejret tillader det, kan I spise udendørs på vores terrasse med udsigt over havet.
Vi serverer smagsoplevelser på højt niveau. Vores menuer afspejler årstiden, hvor smagen og den gode råvare er i centrum. Frokostkortet tager udgangspunkt i de klassiske dyder med et moderne touch og kreativitet. Vi sætter en ære i håndværket og i at kunne tilbyde lokale, økologiske råvarer.
Dog åbent for møder og arrangementer.
Forespørgsler og henvendelser vedrørende arrangementer:
Book bord online her eller ring på 39 39 02 60.
Vær opmærksom på at vi fra kl. 18 har travlt og desværre ikke har tid til at tage imod opkald. Ring derfor gerne til os mellem kl. 10 – 16
Er I over 7 personer SKAL maden forudbestilles.
Serveres med skalottevinaigrette og frisk citron
Serveres med blinis, skalotteløg, cremefraiche 38 og purløg
Hjemmelavet karrysalat med løg og æbler, kapers, smilende æg og frisk løg
Citronmayo, syltede tyttebær, kapers og frisk peberrod
Sprød fiskefilet, hjemmelavet remoulade og citrongule. Tilkøb håndpillede rejer 42,-
Tatar på koldrøget laks, ristet rugbrød, rygeostcreme og sprød radise
Stegt jomfruhummerhaler, let kogte kartofler og purløgsmayo på ristet lyst brød
Smilende æg med tomat og hjemmelavet mayo
hjemmelavet fiskefrikadelle rørt med masser af urter, hjemmelavet sauce tatar og grillet citron
Håndpillede rejer med hjemmelavet sennepsmayo, pocheret æg, citrongele og syltet tomat på ristet lyst brød
Frisk avokado med pocheret æg, syltede rødløg på ristet lyst brød
Hjemmelavet hønsesalat med sennep, sprød panchetta og cornichons
Stegt kam af gris, sprøde slagterbolcher vendt i røget paprika, syltet rødkål og sennepsmayo
Rørt tatar med estragonmayo, ristet rugbrød og bitre urter
Hjemmelavet roastbeef af okse, sennepspickles, frisk peberrod, hjemmelavet sprøde løg og cornichons
Sprøde fiskefileter på ristet brød smurt med syrlig tomatdressing, håndpillede koldtvands rejer, let syrlig laksetatar, frisk salat, grillet citron og lun skummende sauce tatar
150 g. hakkebøf på ristet brød med kapers, frisk løg, peberrod, rødbeder og æggeblomme
200 g. grillet bøf af oksefilet, masser af bløde løg, hjemmelavet surt, rugbrød og brun sovs
med mørk rom, sky og løg
Mes ristet brød og solbærkompot
Med vanillecreme og chokoladesauce
med hindbærgelé og bær
Citrontærte med lemoncurd og brændt marengs
Med markron og vaniljecremé
Med syltede solbær
Med chokolade
Med appelsin og chokolade
Gl. dags modnet sild med karrysalat, løg og kapers - Panko paneret fiskefilet med remoulade og citron - Laksetarar med rygeostcreme og sprød radis - Æg og rejer med mayo - Cammenbert frit med solbærkompot
Røget laksetatar med rygeostcreme og sprød radis - Æg og rejer med mayo - Hønsesalat med bacon - Rørt tatar - Cammenbert frit med solbærkompot
Hver lørdag og søndag samt helligdage
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.