Ledige stillinger

Kaløvig Badehotel søger fastansat fuldtids-tjener

Har du lysten og drivet til at indgå i vores team af engagerede og energiske kolleger og er du klar til at yde en personlig og ekstraordinær service I vores restaurant så er det lige dig vi søger.

Vi tilbyder dig et sjovt, spændende og til tider travlt job hvor omgangstonen er uformel og humøret er højt. Vi elsker vores fag og vi elsker at nørde i vin og med vores dejlige menuer. Du må meget gerne nørde med…

Kaløvig Badehotel, som består af restaurant, selskabs- og mødelokaler, værelser og en fantastisk eliggenhed, med udsigt til Aarhusbugten og Mols bjerge, kun 14. km. fra Aarhus centrum.

Kvalifikationer:

Vi forventer høj service og fleksibilitet og du er gerne udadvendt som person.  Derudover skal du kunne trives i et aktivt, miljø, hvor vi til tider løber stærkt og altid hjælper hinanden for at få opgaverne løst og for at yde den optimale service for vores gæster. Du er gerne uddannet tjener men hvis du er ufaglært, men har god erfaring hører vi også gerne fra dig.

Der er tale om en fastansættelse i et fuldtidsjob med start snarest muligt.

Send ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren Dalhof på tlf. 25 77 19 99

Ansøgning samt CV sendes på dalhof@kbhaarhus.dk

Der er desværre ingen ledige stillinger pt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.