Hold bryllup hos Kaløvig Badehotel

Hos Kaløvig Badehotel sætter vi en stor ære i at gøre jeres bryllupsdag til den bedste dag i jeres liv. Når et af livets største begivenheder står for døren, må intet blive overladt til tilfældighederne. Vi har mange års erfaring med at skabe rammerne til romantiske og hyggelige bryllupper, så vi kan med garanti også hjælpe jer med at holde jeres drømmebryllup. 

Et bryllup er en stor begivenhed, og derfor skal det også være en oplevelse, som hverken I eller jeres gæster vil glemme. Uanset om brylluppet ligger i en nær eller fjern fremtid, så er der rigtig mange ting, der skal holdes styr på. For hvor skal det holdes? Hvad skal menuen stå på? Og hvem skal lave bryllupskagen? På Kaløvig Badehotel kan du trygt overlade dit kommende bryllup i vores hænder. Her kan du holde dit bryllup i romantiske og hyggelige omgivelser, og vi sørger for, at alt er planlagt ned til mindste detalje. 

En bryllupsfest er altid en god fest, og I har det altid sjovest, når det er tid til at tage hjem. Hos Kaløvig Badehotel har vi 22 dobbeltværelser, hvor I og jeres gæster kan overnatte. Så skal I ikke tænke over, hvem der skal køre hjem, da I blot kan gå direkte fra festen og ind i seng. Om morgenen kan I vågne op til en lækker morgenmadsbuffet, der med garanti sætter prikken over i’et på jeres bryllupsfest.

Bryllup på idyllisk badehotel

Vælger I at holde jeres bryllupsfest på Kaløvig Badehotel, så arrangerer vi jeres bryllup lige efter jeres hjerte. Farver, blomster og borddækning kan blive lige efter jeres ønske, men vi bistår selvfølgelig gerne med ideer og inspiration til alt lige fra mad, vin og opdækning.

Kaløvig Badehotel ligger i de smukkeste og romantiske omgivelser. Et stenkast fra badehotellet ligger bådene i Kaløvig Bådehavn og ude bag Aarhusbugten ses de naturskønne Mols Bjerge. Det danner de fineste omgivelser for jeres bryllup, og der er rig mulighed for at få taget gode billeder af jer såvel som alle jeres gæster.

Vores selskabslokaler er store og lyse, og fra de store vinduer er der udsigt lige ud til havnen. Når disse er åbne, kan I høre de hyggelige bølgeskvulp, og er det lunt udenfor kan bryllupskagen nydes på vores store terrasse.

Overvejer I at holde jeres bryllupsfest på Kaløvig Badehotel, så er I velkomne til at tage kontakt til os på +45 25 77 19 99 eller skriv til os på info@kalovigbadehotel.dk. Vi står altid klar til at give sparring og komme med ideer, så I kan få en dag, I aldrig vil glemme.

Vil du høre mere?

Kontakt os for booking og sparring på telefon:
+45 25 77 19 99 eller skriv til os på info@kalovigbadehotel.dk

Bryllupspakke 1

895,- pr. couvert
  • 8 timer inkl:
  • 1 gl. velkomstdrink
  • 3 retters menu
  • Fri hvid- og rødvin sammensat efter valgte menu samt 1 gl. dessertvin
  • Kaffe/the med chokoladekonfekt
  • Fri bar med øl, sodavand og vin (8 timer fra start til slut)
  • Natmad

Bryllupspakke 2

1095,- pr. couvert
  • 9 timer inkl:
  • Bryllupsreception med bryllupskage eller med udvalg af cannapeer
  • Buffet med kaffe/the
  • 1 gl. velkomstdrink
  • 3 retters menu
  • Fri hvid- og rødvin sammensat efter valgte menu samt 1 gl. dessertvin
  • Kaffe/the med chokoladekonfekt
  • Fri bar med øl, sodavand og vin (9 timer fra start til slut)
  • Natmad

Sæsonmenu

Festmenu Forår

Marts – April – Maj

Forretter
Hovedretter
  • Oksemørbrad a la ”Rossini” Med stegt foie gras, ristet brød med trøffel-mayo, pommes Anna og Madeira sauce
  • Rosa stegt andebryst grillet porre, stegte svampe, knuste kartofler og portvinssauce
  • Mørbrad af frilands gris i Skagensskinke hertil variation af rodfrugter, bacon crumble, pomme rissoles og salmis sauce
Dessert
  • Ananas braiseret i rom og varme krydderier hertil vaniljeis og crumble
  • Chokolade fondant med vaniljeis, nougatin og kirsebær sauce
  • Badehotellets desserttallerken med kage, mousse, knas og is

Festmenu Sommer

Juni – Juli – August

Forretter
  • Hvide asparges med håndpillede Skagen rejer og pocheret æg, hertil sauce Hollandaise
  • Rødtunge og jomfruhummer ballotine Serveres med ørredrogn, syltet kartoffel og dild beurre blanc
  • Unghane fra Bresse som terrin Med syrlig rabarber, asparges, agurk og trøffelmayonnaise
  • Carpaccio af lufttørret Black Angus inderlår med grillet artiskok, soltørrede tomater, pesto og frisk høvlet vesterhavsost
Hovedretter
  • Dansk kalvefilet fra Himmerland Serveres med lammefjordspuré, stegte svampe, pommes Anna og kraftig kalvesky
  • Oksefilet ”en croûte” Med sæsonens grøntsager, smørristede små kartofler samt trøffelsky
  • Stegt unghane bryst Med rabarber, agurk, pommes soufflé og Jus Gras
  • Mørbrad af frilands gris Med persille puré, små forårs grøntsager og svampesauce
  • Tempereret torsk med Skagenskinke Hertil grillet spidskål og hønseglace
Dessert
  • Badehotellets desserttallerken Med med mousse, kage, is og crunch
  • Jordbær Eton mass Med marengs, creme chantilly, friske jordbær og jordbær sorbet
  • Pocheret fersken. m vanilje is og hindbær sauce
  • Citrontærte med bærsorbet, brændt marengs og pistacie

Festmenu Efterår

September – Oktober – November

Forretter
  • Vol a vant med confiteret kylling fra hopballe, gulerødder, løg og karse
  • Ristet pighvar med jomfruhummersouffle Med spinat, sprød bagværk og pighvarbisque
  • Carpaccio af sommerbuk Med sprød parmesan, små salater og basilikumsolie
  • Tatar af røget laks fra Færøerne Serveres med rødløg, capers, dild og mild limecremé
Hovedretter
  • Dansk kalvefilet fra Himmerland Med ristet karl Johan svampe, selleri pure, hasselnødder og Maidera sauce
  • Rosastegt oksetyndsteg med stegte gulerødder med persille, rødbeder, årstidens svampe samt bagt pommes Macaire og sauce Bordelaise
  • Grillet økologisk kotelet fra Gambogård Med bagte tomater, selleri, oliven og sauce Salmis
  • Stegt perlehøne med krydderurter Serveres med tomattærte, små sommer grøntsager, nye kartofler samt citrus-beurre blanc
  • Ristet havtaske Med ærter francaise og kraftig hønsesky
Dessert
  • ”Peach Melba” – pocheret fersken med vaniljeis og hindbær
  • Sommerens bær i variation med sprødt og luftig mazarin
  • Chokoladekage med knasende karamel, vaniljeis og appelsincremé
  • Badehotellets desserttallerken med mousse, kage, is og crunch

Festmenu Vinter

December – Januar - februar

Forretter
  • Hummersuppe med hvilling, porrer og jordskokker
  • Hellefisk som ravioli, blåmuslingcreme, fennikel, sprød bacon og lime
  • Krabbesalat rørt med dild/lime mayo, avocado, syltede tomater samt kapers
  • Rødtunge og kammusling, jordskokkecreme, ristede hasselnødder med Grenobloise
Hovedretter
  • Oksefilet ”en crouté” Med variation af beder, pommes Anna og sauce Bordelaise
  • Kalvetyksteg fra Himmerland Med svampe fricassé, variation af vinterens urter, pommes rissoles og timiansauce
  • Dådyr ryg og kølle Med ristet abrikoser og skalotteløg, skorzonerrødder, tyttebær og sauce Poivre
  • Rosa stegt andebryst Med rosenkål, letrøget selleripuré, knust kartoffel med citron og kapers samt portvin sauce
Dessert
  • Gateau marcell
  • Vaniljebagt ananas Med Pisang Ambon-is og mandelcreme
  • Mazarin kage m. passionfrugt sorbet, yoghurt siffon og lakrids gele