Hold bryllup hos Kaløvig Badehotel

Hos Kaløvig Badehotel sætter vi en stor ære i at gøre jeres bryllupsdag til den bedste dag i jeres liv. Når et af livets største begivenheder står for døren, må intet blive overladt til tilfældighederne. Vi har mange års erfaring med at skabe smukke rammer i vores skønne badehotel til romantiske og hyggelige bryllupper i vores bryllupslokaler nær Århus. Så vi kan med garanti også hjælpe jer med at holde jeres drømmebryllup. 

Et bryllup er en stor begivenhed, og derfor skal det også være en oplevelse, som hverken I eller jeres gæster vil glemme. Uanset om brylluppet ligger i en nær eller fjern fremtid, så er der rigtig mange ting, der skal holdes styr på. For hvor skal det holdes? Hvad skal menuen stå på? Og hvem skal lave bryllupskagen? På Kaløvig Badehotel kan du trygt overlade dit kommende bryllup i vores hænder. Her kan du holde dit bryllup i romantiske og hyggelige omgivelser i vores bryllupslokaler nær Århus. Vi sørger for, at alt er planlagt ned til mindste detalje. 

En bryllupsfest er altid en god fest, og I har det altid sjovest, når det er tid til at tage hjem. Hos Kaløvig Badehotel har vi 22 dobbeltværelser, hvor I og jeres gæster kan overnatte. Så skal I ikke tænke over, hvem der skal køre hjem, da I blot kan gå direkte fra festen og ind i seng. Om morgenen kan I vågne op til en lækker morgenmadsbuffet, der med garanti sætter prikken over i’et på jeres bryllupsfest.

Hold festen i smukke bryllupslokaler tæt på Århus

Vælger I at holde jeres bryllupsfest på Kaløvig Badehotel, så arrangerer vi jeres bryllup lige efter jeres hjerte. Vi indretter bryllupslokalet med de farver, blomster og borddækning i ønsker, men vi bistår selvfølgelig gerne med ideer og inspiration til alt lige fra mad, vin og opdækning.

Vi tilbyder ikke bryllupslokaler i Århus midtby, men i stedet kan i få oplevelsen på Kaløvig Badehotel, der ligger i de smukkeste og mest romantiske omgivelser. Et stenkast fra badehotellet ligger bådene i Kaløvig Bådehavn og ude bag Aarhusbugten ses de naturskønne Mols Bjerge. Det danner de fineste omgivelser for jeres bryllup, og der er rig mulighed for at få taget gode billeder af jer såvel som alle jeres gæster.

Fra de store vinduer i bryllupslokalerne er der udsigt lige ud til havnen. Når disse er åbne, kan I høre de hyggelige bølgeskvulp, og er det lunt udenfor kan bryllupskagen nydes på vores store terrasse.

Overvejer I at holde jeres bryllupsfest i vores bryllupslokaler, ikke langt fra Århus, så er I velkomne til at tage kontakt til os. Vi tilbyder også mødelokaler samt store konferencelokaler nær Århus. Ring til os på 25 77 19 99 eller skriv til os på info@kalovigbadehotel.dk. Vi står altid klar til at give sparring og komme med ideer, så i kan få de bedste omgivelser.

Vil du høre mere?

Kontakt os for booking og sparring på telefon:
+45 25 77 19 99 eller skriv til os på info@kalovigbadehotel.dk

Bryllupspakke Classic

895,- pr. couvert
  • 8 timer inkl:
  • Velkomstbaren - udvalg af bobler, hvidvin, rosevin, rødvin, gin/tonic, saft, sodavand
  • 3 retters sæson menu
  • Vin ad libitum Classic 8 timer fra 17.30 - 02.00
  • Kaffe/the
  • Ta selv bar efter middagen med; Vin, øl, most, saft, sodavand, mineralvand og postevand
  • Natmad
  • TILKØB:
  • Bryllupsreception Classic - kr. 198,- pr. kuvert
  • 2 1/2 time fra kl. 15.00
  • Bryllupskage fra konditoren, alt efter aftale
  • Kaffe/the samt mineralvand og postevand
  • Eller
  • Bryllupsreception Premium - kr. 298,- pr. kuvert
  • 2 1/2 time fra kl. 15.00
  • Små rustikke sandwich med to slags fyld
  • Opskåret frugt efter årstiden
  • Bryllupskage fra konditoren efter aftale
  • Hvid-, rosé- og rødvin samt øl, vand og most ad libitum
  • Kaffe/the

Bryllupspakke Premium

1125,- pr. kuvert
  • 9 timer inkl:
  • Velkomstbaren - Cava, hvidvin, rosevin, rødvin, gin/tonic, saft og sodavand
  • Østers og snacks buffet til velkomsten
  • 3 retters sæsonmenu - alt efter aftale
  • Vin ad libitum Classic med passende vine - 9 timer fra 17.00 - 02.00
  • Kaffe/the
  • Ta selv bar efter middagen med: 3 mixede drinks i dispensere (f.eks. gin/tonic, Cosmopolitan, Dark & Stormy) hvid-, rødvin, øl, alkoholfri øl, most, saft, sodavand, mineralvand og postevand
  • Natmad
  • TILKØB:
  • Bryllupsreception Classic - Kr. 198,- pr. kuvert
  • 2 1/2 time fra kl. 15.00
  • Bryllupskage fra konditoren efter aftale
  • Kaffe/the samt mineralvand og postevand
  • Eller
  • Brullupsreception Premium - kr. 298,- pr. kuvert.
  • 2 1/2 time fra kl. 15.00
  • Små rustikke sandwich med to slags fyld
  • Opskåret frugt efter årstiden
  • Bryllupskage fra konditoren efter aftale
  • Hvid-, rosé- og rødvin samt øl, vand og most ad libitum
  • Kaffe/the

Sæsonmenu

Festmenu Forår

April – Juli

Forretter
Hovedretter
Dessert

Festmenu Sensommer

August - Oktober

Forretter
  • Vol au vent - confiteret og stegt kalvebrissel serveret i butterdejssal - skovsvampe - jordskokkechips - cremet svampesauce
  • Stegt jomfruhummer - syltet grøn tomat - lun tomatsalat med olivenolie og frisk basilikum - klaret kærnemælk og pernod
  • Foie gras terrine - sylteded blommer - mangogele (+20,-)
  • Kalvekroket rørt med trøffel - kartoffel aligot - syltede løg
Hovedretter
  • Confit de canard - pocheret og glaceret rødbede - sprøde strimler af kartoffel - kartofler stegt i brunet smør - pinot noir sauce med syltet sennep
  • Farseret bryst af kylling - saute med svampe, majs og hvidløg - let blancheret radichio vendt med sennepsvinaigrette - kartofler kogt med dild - cremet svampesauce
  • Langtidstilberedt oksefilet - jordskokkecreme - skorzonerrod stegt i brunet smør - bagte løg - kartoffelcreme - cremet estragonsauce
  • Stegt vesterhavsfisk - frisk sensommer/efterårs grønt vendt i cremet velouté tilsmagt med pastis - urteolie - kartofler kogt med dild og cremet hummersauce med cognac
Dessert
  • Mille feuille - karamelliseret butterdej - vaniljecreme - hindbærgele - friske hindbær - hindbærsorbet
  • Hvid chokolade bar (mousse) - citrongele - honning is på dansk honning - citronmelisse - tuille på mørk moskovadosukker
  • Rabarberkompot - creme chantilly - syltede stikkelsbær - bagt hvid chokolade med fennikelfrø
  • Badehotellets desserttallerken med mango mousse - is på fuldfed creme fraiche og vanilje - hindbærsorbet - hjemmelavet æbletærte

Festmenu efterår/vinter

November - Marts

Forretter
  • Confiteret kylling vendt med syltet fennikel - friteret capers - safran mayo - sprød blomkål
  • Stegt jomfruhummer - hummerbisque - fennikel - urteolie
  • Foie gras terrine - syltede blommer - mangogele (+20,-)
  • Kartoffelkroket - røget bacon - crudite af rødder - frisk trøffel
Hovedretter
  • Farseret vagtel - sprødt kyllingeskind - bagt rødbeder - confiteret gulerod - morkelsauce - kartoffelcreme med friske urter
  • Langtidstilberedt oksefilet - sellericreme rørt med friske urter - krystade med grøntragout - pommes fondant - blanquettesauce tilsmagt med pastis
  • Duroc gris rullet med soufle fars og lufttørret skinke - puffet svær - romesco creme - variation af løg - confiteret kartoffel - pinot noir sauce
  • Stegt vesterhavsfisk - olivensauce - dampede muslinger - friske forårsløg
Dessert

Natmad