Værelser

Værelsestyper

Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper, herunder suiter med en luksuriøs dobbeltseng og en betagende udsigt ud over vandet.

Uanset hvilken værelsestype du vælger, kan du vågne op til en lækker morgenmad med friske, lokale råvarer, samtidig med at du nyder den betagende udsigt. Du kan evt. tage en morgendukkert og hoppe i saunaen eller tage en strandstol med ned på den smukke hvide badestrand.

Ældre og nyere værelser

Vores ældre værelser er enkle og simple, det er priserne på dem også. Ligeledes har vi nyrenoverede værelser – disse værelser er blevet opgraderet for at give dig en endnu mere behagelig oplevelse under dit ophold.

De nye værelser er smukt indrettede og tilbyder moderne faciliteter og komfort. Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper, herunder suiter med en luksuriøs dobbeltseng og en betagende udsigt ud over vandet. Suiten har skrivebord, sidde-arrangement med sofa og stole. Desuden kan du slappe af i det varme karbad, der er placeret strategisk, så du kan nyde den spektakulære udsigt, mens du nyder en afslappende stund i boblerne. Uden for døren til suiten finder du en privat terrasse, hvor du kan lade tiden stå stille og nyde din morgenmad, en god kop kaffe og den flotteste udsigt over Aarhusbugten og Mols Bjerge.

Slå vinduerne op og lyt til havet, mens du sover. Og stå op til et prægtigt morgenmåltid.

Storslået udsigt over Djursland og Mols Bjerge

Kaløvig Badehotel er placeret direkte til Aarhusbugten med storslået udsigt over Djursland og Mols bjerge. Her er du tæt på det pulserenden liv i Aarhus som er under 15 km væk og samtidig er den fantastiske natur på Djursland lige uden for døren. Det maritime miljø kan nydes fra vores terrasse og Brasserie – vi mener at dette sted er et lille paradis helt for sig selv. Lille Hotel nær Århus, med Mols Bjerge som kulisse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.