Overnatning

Book overnatning på Kaløvig Badehotel

Leder du efter overnatning i Århus?

Der er noget helt særligt ved Århus. Det pulserende byliv i smilets by indbyder til masser af oplevelser. Hvad end det er første gang, du lægger vejen forbi byen, eller du allerede har været der flere gange, så er byen altid et besøg værd.

Få en oplevelse med mange muligheder på Kaløvig Badehotel og kombiner en overnatning i smukke rolige omgivelser med en oplevelse i Århus bymidte.  

Leder du efter en overnatning i Århus eller i nærheden? Og vil du stadig ud under åben himmel og være i naturskønne omgivelser?
Book en overnatning eller ophold på Kaløvig Badehotel.

Overnatning i naturskønne omgivelser

Vil du ud hvor der er højt til himlen og hvor lyden af biler er erstattet af blid bølgebrus og fuglekvidder?

Book en overnatning på Kaløvig Badehotel. Det hyggelige badehotel ligger under 15 kilometer fra Århus centrum i naturskønne omgivelser i Kaløvig Bådehavn og med de fantastiske Mols Bjerge som kulisse. Med en overnatning på Kaløvig Badehotel får du en helt anden oplevelse end på et hotel i bymidten.

Til de kultur og historie interesserede er der museer at besøge i nærheden af Kaløvig Badehotel. Gå tilbage i historien med et besøg i Den Gamle By eller få et kulturelt indspark på ARoS

Skal du forkæles lidt ekstra, så start dagen ud med en lækker brunch med havudsigt. Så bliver du helt sikkert klar til en god dag, hvad end den måtte byde på. Om aftenen kan du spise i vores restaurant, hvor hygge og den gode mad- og vinoplevelse er i fokus. Vores á la carte menukort opdateres løbende med lækre retter, hvor særligt fisk er en hovedingrediens.

Overnatning på et hyggeligt badehotel nær Århus

Du kan forvente at stemningen på Kaløvig Badehotel er en anden end på et hotel i bymidten. De strømlinede hotelværelser er erstattet af hyggelige omgivelser, hvor den maritime stemning fra Kaløvig Bådehavn er trukket ind i de hjemlige huse, vi råder over. De skønne omgivelser inviterer til lange gåture langs havnen og stranden og er du klar til en vandretur, så tag turen til Mols Bjerge og nyd den friske luft.  

Hvis dagen skal bruges på sightseeing, er det ganske nemt at komme fra Kaløvig Badehotel til smilets by Århus. Er humøret i stedet til en dag med afslapning, danner  en overnatning på badehotellet de skønneste rammer for dette. Her er der masser af frirum og plads til at læne sig tilbage i en blød lænestol og tage en velfortjent pause fra hverdagen. 

Da vi ikke har døgnåbent skal ankomst efter kl. 18.00 meddeles forud. Der kan ikke bestilles online efter kl. 16.00, kontakt venligst Kaløvig Badehotel direkte på +45 3939 0260.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.