Overnatning

Leder du efter et hotel i Århus?

Der er også noget helt særligt ved Århus. Det pulserende byliv i smilets by indbyder til masser af hygge og oplevelser. Hvad end det er første gang, du lægger vejen forbi byen, eller du allerede har været der flere gange, så er byen altid et besøg værd.

Leder du efter en overnatning i Århus eller i nærheden? Og vil du stadig ud under åben himmel og være i naturskønne omgivelser? Skift dit hotel i Århus ud med et hyggeligt værelse hos Kaløvig Badehotel og få en fantastisk oplevelse.

Badehotel i naturskønne omgivelser

Du finder lækre restauranter i Århus, og til de shoppelystne er der et væld af butikker at gå ombord i. Til de, der elsker kultur, er der masser af museer at besøge. Det er altid sjovt at gå en tur ned gennem historien i Den Gamle By, og på ARoS er der altid en spændende udstilling eller to, der er et kig værd. 

Der er mange lækre hoteller i Århus at vælge i mellem, men vil du ud, hvor der er højt til himlen, og hvor lyden af biler bliver erstattet af blide bølger, så tag et kig på Kaløvig Badehotel her i Jylland. Det hyggelige badehotel ligger under 15 kilometer væk fra Århus centrum i naturskønne omgivelser i Kaløvig Bådehavn og med de fantastiske Mols Bjerge som kulisse. Du får dermed en helt anden oplevelse end på et hotel i Århus.

Skal du forkæles lidt ekstra, så start dagen ud med en lækker morgenmad med havudsigt på badehotellet. Så bliver du helt sikkert klar til en god dag, hvad end den måtte byde på. Om aftenen kan du spise i vores restaurant, hvor hygge og den gode mad- og vinoplevelse er i fokus. Vores á la carte menukort bugner af lækre retter, hvor især fisk er en hovedingrediens.

Oplev et hyggeligt hotel nær Århus

Stemningen på Kaløvig Badehotel er en hel anden end på et hotel i Århus. Strømlinede hotelværelser er erstattet af hyggelige omgivelser, hvor den maritime stemning fra Kaløvig Bådehavn er trukket ind i de hjemlige huse, vi råder over. De skønne omgivelser inviterer til lange gåture langs havnen og stranden, og er du klar til en vandretur, så tag turen til Mols Bjerge og nyd den friske luft. Det får du ikke, hvis du vælger et hotel i Århus. 

Til trods for den store forskel på Kaløvig Badehotel og et hotel Århus, så ligger de ganske tæt på hinanden. Når dagen så skal bruges på sightseeing, er det ganske nemt at komme fra badehotellet og til smilets by. Er humøret i stedet til en dag i afslapningens tegn, danner badehotellet de skønneste rammer. Her er der masser af frirum og plads til at læne sig tilbage i en blød lænestol og med en god bog, mens du lægger hverdagens stress bag dig. 

Fordi vi ikke har døgnåbent, skal ankomst efter kl. 18.00 skal meddeles forud og der kan ikke bestilles online efter kl. 16.00, der skal vi kontaktes direkte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.