Restaurant Aarhus

Aarhus er en by med mange gastronomiske oplevelser. Her kan du få alt lige fra traditionelt dansk mad til udenlandsk cuisine, der er lidt ud over det sædvanlige. Lidt uden for Aarhus ligger der en perle, der helt sikkert også er et besøg værd, hvis du er på udkig efter din næste madoplevelse. 

Kaløvig Badehotel ligger under 15 kilometer fra Aarhus centrum. Alligevel er der en verden til forskel mellem det pulserende byliv og den hyggelige Kaløvig Bådehavn. Den maritime stemning er tydelig at mærke i den hyggelige restaurant. Når du venter på din mad, kan du nyde stemningen og udsigten ud over havet og Mols Bjerge, der ligger i det fjerne. Her er der højt til himlen og omgivelserne indbyder til mange timers snak og samvær over den gode mad og et par glas god vin.

Her er der ingen larmende og forstyrrende trafik og travlhed, men i stedet er her lyden af bølgeskvulp og god tid til hver eneste besøgende. Det giver dig den absolut bedste oplevelse, når du besøger restauranten på Kaløvig Badehotel. Slut aftenen af med en gåtur langs havnen og nyd den friske luft, mæt og tilfreds.

En gourmetoplevelse lidt ud over det sædvanlige

Der findes mange rigtig gode restauranter, men en tur til Kaløvig Badehotels restaurant er turen ud af Aarhus værd. Her kan du nyde lækker mad fra vores á la carte menu såvel fra vores faste menu med udsigt til Aarhusbugten. Vores menukort bugner af velsmagende retter, og fælles for dem alle er, at alt er lavet med respekt for den enkelte råvare og kun med de bedste ingredienser, der er i sæson. 

Den maritime stemning er ført videre til vores menukort. Især fisk er en af vores hovedingredienser i forretter såvel som hovedretter. Vi har selvfølgelig også et vinkort med gode vine, der er udvalgt ud fra deres fantastiske smag, så du kan nyde et godt glas rød- eller hvidvin til din mad. 

Der er altid en oplevelse lidt ud over det sædvanlige at besøge Kaløvig Badehotel, så er du på udkig efter en restaurant i Aarhus, så er denne restaurant helt sikkert de ekstra kilometer værd. Her bliver du kredset om af vores venlige personale, og den hjemlige følelse samt de hyggelige omgivelser bidrager til, at du ikke har lyst til at tage hjem igen. 

Om sommeren kan maden nydes på terrassen til udsigten af bådene og mens du spiser vores lækre retter, kan du spejde efter marsvin og sæler. Om vinteren er restauranten en varm, hyggelig og maritim tidslomme, hvor du med garanti kan føle dig godt tilpas.

Hvis du er på udkig efter en restaurant nær Aarhus, så synes vi helt sikkert, at du skal tage et kig på vores restaurant. Her får du altid gourmetmad, lavet af de bedste råvarer.