Restaurant

Er du på udkig efter en restaurant i Århus?

 I Århus kan du få alt lige fra traditionelt dansk mad til udenlandsk cuisine, der er lidt ud over det sædvanlige. Lidt uden for Århus ligger der en perle, der helt sikkert også er et besøg værd, hvis du er på udkig efter din næste madoplevelse. 

Den maritime stemning er ført videre til vores menukort. Især fisk er en af vores hovedingredienser i forretter såvel som hovedretter. Vi har selvfølgelig også et vinkort med gode vine, der er udvalgt ud fra deres fantastiske smag, så du kan nyde et godt glas rød- eller hvidvin til din mad. 

Restaurant Århus

Kaløvig Badehotel i Jylland ligger mindre end 15 kilometer fra Århus centrum. Alligevel er der en verden til forskel mellem en restaurant i Århus midtby og restauranten på Kaløvig Badehotel. Den maritime stemning er tydelig at mærke i den hyggelige restaurant og adskiller sig fra en restaurant i Århus. Når du venter på din mad, kan du nyde stemningen og udsigten ud over havet og Mols Bjerge, der ligger i det fjerne. Her er der højt til himlen og omgivelserne indbyder til mange timers snak og samvær over den gode mad og et par glas god vin.

På en restaurant i Århus kan der være larmende og forstyrrende trafik samt travlhed, men i stedet er her lyden af bølgeskvulp og god tid til hver eneste besøgende. Det giver dig den absolut bedste oplevelse, når du besøger restauranten på Kaløvig Badehotel. Slut aftenen af med en gåtur langs havnen og nyd den friske luft, mæt og tilfreds.

Om sommeren kan maden nydes på terrassen til udsigten af bådene og mens du spiser vores lækre retter, kan du spejde efter marsvin og sæler. Om vinteren er restauranten en varm, hyggelig og maritim tidslomme, hvor du med garanti kan føle dig godt tilpas.

En gourmetoplevelse på en restaurant i Østjylland

Der findes mange rigtig gode restauranter i Århus, men en tur til Kaløvig Badehotels restaurant er turen ud af Århus værd. På restauranten kan du nyde lækker mad fra vores á la carte menu såvel fra vores faste menu med udsigt til Aarhusbugten. Vores menukort bugner af velsmagende retter, og fælles for dem alle er, at alt er lavet med respekt for den enkelte råvare og kun med de bedste ingredienser, der er i sæson. 

Der kan godt være, at det ikke lige er en restaurant i Århus midtby, men det er altid en oplevelse lidt ud over det sædvanlige at besøge Kaløvig Badehotel. Så er du på udkig efter en restaurant i Århus, så er denne restaurant helt sikkert de ekstra kilometer værd. Her bliver du kredset om af vores venlige personale, og den hjemlige følelse samt de hyggelige omgivelser bidrager til, at du ikke har lyst til at tage hjem igen. Hvis du har det sådan, kan du altid vælge at tage et hyggeligt weekendophold i Århus, på Kaløvig Badehotel. 

Hvis du er på udkig efter en restaurant i Århus, så synes vi helt sikkert, at du skal tage et ekstra kig på vores restaurant i Østjylland, på trods af de ekstra kilometer. Her får du altid gourmetmad, lavet af de bedste råvarer. Kontakt os på 39390260 for bordbestilling.

Du kan også vælge at kombinerer den gastronomiske oplevelse med et ophold på vores hotel. Med et gourmetophold får du hele pakken i en luksus variant; velkomstbobler og snacks for at komme i den rette stemning, skøn 3 retters menu med dertilhørende drikkevarer, og en lækker morgenmad med vores smukke udsigt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.