Konkurrencebetingelser

Deltagelse:

For at deltage i konkurrencer hos Kaløvig Badehotel skal du opfylde kravene for korrekt deltagelse for at deltage. Kravene for deltagelse oplyses i det pågældende opslag på sociale medier, hvor konkurrencen slås op. Deltagelse er gratis og på ingen måde købsbetinget.

Vinderen:

Vinderen vil blive udtrykket tilfældigt og blive kontaktet direkte via det sociale medie, hvor vedkommende har deltaget. Hvis vinderen ikke reagerer inden for 48 timer, forbeholder vi os ret til at udtrykke en ny vinder.

Hvis den udtrækkende vinder ikke opfylder betingelserne for deltagelse, vil en ny vinder blive udtrukket vil tilfældig udvælgelse.

Præmien:

Præmien i konkurrencen vil blive oplyst i opslaget på det sociale medie, hvor konkurrencen opslås. I dette tilfælde er præmien et gavekort til 2 personer til den udloddede koncert på Kaløvig Badehotel. I præmien er der således inkluderet en 3-retters koncertmenu samt koncert med den opslåede kunstner.

Præmien indeholder således ikke overnatning på badehotellet.

Privatliv:

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at hvis du vinder, vil dit fornavn blive offentliggjort på vores sociale medier.

Ansvarsfraskrivelse:

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook. Den er Kaløvig Badehotels egen.

Aldersgrænse:

For at deltage i konkurrencen skal den deltagende være minimum 18 år gammel.

Ændringer:

Vi forbeholder os retten til at ændre konkurrencen og/eller betingelserne, hvis uforudsete omstændigheder skulle opstå.

Juridisk:

Denne konkurrence er underlagt dansk lov, og enhver tvist, der udspringer af eller i forbindelse med konkurrencen, skal afgøres i henhold til dansk ret.

Denne konkurrence er i overensstemmelse med reglerne for salgsfremmende spil.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.