KANDIS – intimkoncert inkl. 3-retters middag

Intimkoncert med KANDIS inkl. 3-retters middag

KANDIS har igen startet 2023 sæsonen op med stor succes. Det er 34. sæson, at dette fantastiske orkester drager ud på en landsdækkende turné under mottoet ”Rejsende I Livsglæde”.

Koncertkalenderen er allerede ved at være fyldt op og langt de fleste arrangører melder allerede tidligt ud om udsolgt ved diverse arrangementer. Ovenpå den store biograffilm succes ”Kandis For Livet” har der også været utrolig stor medie bevågenhed på KANDIS og i særdeleshed på JOHNNY HANSEN, hvilket har resulteret i medvirken i et utal af populære TV-programmer på alle landsdækkende TV-kanaler, det hele kulminerede i at JOHNNY HANSEN i TV2 programmet ”Året Der Gak” sidste år fik overrakt ”Årets Store Smil”, hvor begrundelsen bl.a. var, at JOHNNY HANSEN og KANDIS igennem en lang karriere har skabt glæde og smil for mange tusinde mennesker ved et hav af succesfulde arrangementer.

I 2023 er KANDIS følgende: 

Johnny Hansen – lead vokal og guitar
Ole Svendsen – bas og vokal
Jens Erik Jensen – keyboards og vokal
Frank Thøgersen – trommer og vokal
Mads Hyldahl – lead guitar og vokal

Program

Kaløvig Badehotel, Aarhus byder velkommen til en fantastisk aften!

Aftenen byder på:

 • Ankomst Mellem kl. 17:15 og 18:30

  Hvor der kan nydes drinks, vin, vand, øl mv.

 • Middag kl. 18:30

  Middagen starter, som er sæsonbestemt og sammensat af vores dygtige kokke specielt til aftenen.

 • Koncert m. KANDIS kl. 21.00

  Alt i alt venter en skøn aften med den perfekte kombination af god mad og dejlig musik.Til alle vores arrangementer sælges kun begrænsede billetter, så der er en unik aften i vente.

Pris
 • Koncert & middag 795,-
 • Overnatning

  I forbindelse med koncerter og events er det ikke muligt at reservere vores værelser online, da de er forhåndsreserverede til koncertgæster i vores system. Hvis I ønsker at booke et værelse i forbindelse med et event, bedes I venligst kontakte os direkte via info@kalovigbadehotel.dk eller på 3939 0260.

 • Vores forskellige værelsestyper samt priser kan findes lige her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.