Lars Findsen & Natasja Crone – foredrag inkl. 2-retters middag

En aften med Lars Findsen & Natasja Crone inkl. 2-retters middag.

I en samtale mellem de to hører vi om Lars Findsens liv som spionchef og hans oplevelser med den sag, der er udråbt som den største vestlige efterretningsskandale i nyere tid. En sag, hvor Lars Findsen blev hjemsendt, overvåget, anholdt og fængslet og hvor han sammen med en tidligere minister gennem 14 år blev anklaget for landsforræderi, og som endte med at falde til jorden og opgivet af myndighederne.”

Program

Kaløvig Badehotel, Aarhus byder velkommen til en fantastisk aften!

Aftenen byder på:

 • Ankomst Mellem kl. 17:15 og 18:30

  Hvor der kan nydes drinks, vin, vand, øl mv.

 • Middag kl. 18:30

  Middagen starter, som er sæsonbestemt og sammensat af vores dygtige kokke specielt til aftenen.

 • Foredrag v. Lars Findsen & Natasja Crone kl. 21.00

  Alt i alt venter en skøn aften med den perfekte kombination af god mad og en samtale mellem to spændende mennesker.Til alle vores arrangementer sælges kun begrænsede billetter, så der er en unik aften i vente.

Pris
 • Foredrag & middag 345,-
 • Overnatning

  I forbindelse med koncerter og events er det ikke muligt at reservere vores værelser online, da de er forhåndsreserverede til koncertgæster i vores system. Hvis I ønsker at booke et værelse i forbindelse med et event, bedes I venligst kontakte os direkte via info@kalovigbadehotel.dk eller på 3939 0260.

 • Vores forskellige værelsestyper samt priser kan findes lige her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.