Anders Blichfeldt – intimkoncert inkl. 3-retters middag

Intimkoncert med Anders Blichfeldt inkl. 3-retters middag

Kom og få en gennemført musikalsk oplevelse – hvor Anders tager os med på sin livsrejse. Både den musikalske og den personlige.

Vi får alle de store Big Fat Snake hits, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019. Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder – det ved alle der har oplevet ham live. Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instrumenter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker. En nærværende fortælling, leveret af en fantastisk historiefortæller – og sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark. Glæd jer til et glædligt genhør med “Female voice”, “Bonsoir madame”, “Sittin’ in a window”, “Den jeg er” og mange flere…

Program

Kaløvig Badehotel, Aarhus byder velkommen til en fantastisk aften!

Aftenen byder på:

 • Ankomst Mellem kl. 17:15 og 18:30

  Hvor der kan nydes drinks, vin, vand, øl mv.

 • Middag kl. 18:30

  Middagen starter, som er sæsonbestemt og sammensat af vores dygtige kokke specielt til aftenen.

 • Koncert m. Anders Blichfeldt kl. 21.00

  Alt i alt venter en skøn aften med den perfekte kombination af god mad og dejlig musik.Til alle vores arrangementer sælges kun begrænsede billetter, så der er en unik aften i vente.

Pris
 • Middag & koncert 595,-
 • Overnatning

  I forbindelse med koncerter og events er det ikke muligt at reservere vores værelser online, da de er forhåndsreserverede til koncertgæster i vores system. Hvis I ønsker at booke et værelse i forbindelse med et event, bedes I venligst kontakte os direkte via info@kalovigbadehotel.dk eller på 3939 0260.

 • Vores forskellige værelsestyper samt priser kan findes lige her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.