Mødelokaler

Mødelokaler Århus

Der er noget inspirerende ved at komme et nyt sted hen. Nye indtryk og nye rammer er derfor altid en god forudsætning for et godt møde. Hos Kaløvig Badehotel har vi mange års erfaring med at sammensætte mødepakker og afholdelse af møder, når din virksomhed har brug for en luftforandring i forbindelse med jeres næste møde.

Hvis I er på udkig efter et mødelokale i Århus, så ligger vores mødelokaler ikke langt derfra og er både store og lyse. Har du behov for forskelligt AV-udstyr, så har vi et stort udvalg af dette. Her er der plads til at lade tankerne gro og ideerne spirer, og er der behov for gruppearbejde til fordybning i en opgave, finder du mange hyggelige kroge og siddepladser på badehotellet. Kaløvig Badehotel ligger i naturskønne omgivelser med højt til himlen og med Aarhusbugten lige for døren. 

Bordopstillinger
Mødefaciliteter

Du kan sikkert finde mange mødelokaler i Århus, men på Kaløvig Badehotel tager vi imod dig og dine kolleger med åbne arme. Vores venlige personale og de hyggelige mødelokaler skaber rammerne for et afslappende og roligt miljø, hvor der er tænkt på alt. Det eneste du skal gøre, er at fokusere på mødet. Mødelokaler og forplejning stå vi for.

Mødelokaler tæt på Århus, med en maritim atmosfære

Leder du efter mødelokaler i Århus? Kaløvig Badehotel og vores mødelokaler ligger mindre end 15 kilometer væk fra Aarhus centrum. Selvom storbyen er så tæt på, hersker der alligevel en helt anden stemning i Kaløvig Bådehavn, og den stemning er tydelig at mærke på badehotellet. Den maritime atmosfære hersker i indretningen, og det kræver blot et kig ud ad vinduet, og så kan du se de mange både i havnen. 

Den stemning får du også, når du holder dit næste møde i mødelokalerne på Kaløvig Badehotel. Vi har plads til det lille såvel som store selskab i vores mødelokaler, og blandingen af højt til loftet og den friske luft danner de bedste og mest inspirerende rammer. Vi har fem mødelokaler, som varierer i både størrelse og fleksibilitet. Uanset om I ankommer 12 eller 200 personer, vil I kunne finde et mødelokale der er tilpasset jeres behov. Så ønsker du at skifte mødelokaler i Århus ud med mødelokalerne på Kaløvig Badehotel, står vi klar til at byde dig velkommen.

Ethvert møde kræver nogle pauser. Det er her, man kan få samlet alle informationer sammen og blive klar til næste del af mødet. Brug tiden på at tage en tur ned ad stranden og havnen og lad den friske havluft klare tankerne.

Møde & konference på Kaløvig Badehotel

Vi kan holde dit møde på det tidspunkt på dagen, hvor det passer dig bedst. Til de morgenfriske kan du booke vores halvdagsmødepakke med lækker formiddagsbuffet. Skal mødet holdes lidt senere, følger der en velsmagende eftermiddagsbuffet med. Vælger du at holde dit møde om aftenen, vælger vi typisk at servere en 2-retters menu fra restauranten på Kaløvig Badehotel. 

Kontakt os på tlf. 39 39 02 60, hvis du vil høre mere om vores mødelokaler. Skal du holde konference i Århus? Så kan vi også tilbyde passende lokaler til det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.