Møde & Konference

Konferencelokaler Århus

Har du en konference eller et møde, der skal holdes, så kan du lade valget falde på vores skønne badehotel i Jylland.

Byt konferencelokaler i Århus midtby ud med konferencelokalerne på Kaløvig Badehotel. Der er noget helt særligt ved badehoteller, og den stemning ønsker vi altid at videreføre, når vi afholder en konference. Badehotellets sjæl skal være at mærke, når du holder din næste konference i vores konferencelokaler hos Kaløvig Badehotel. 

Mødefaciliteter i et afslappet og stressfrit miljø

Hos os byder vi ikke kun ferierende gæster velkommen, og vi er af den opfattelse, at det altid er godt at komme ud af de vante rammer, når der skal tænkes nye tanker. Har du derfor en konference eller et møde, der skal holdes, så kan du lade valget falde på vores skønne badehotel i Jylland. Vi åbner ofte dørene for forskellige virksomheder og firmaer, og vores konferencelokaler nær Århus, skaber rum til læring og sparring. 

Badehotellet har små kroge, der er helt ideelle til gruppearbejde eller en stille stund for sig selv i en pause, og er der behov for at få klaret tankerne, så ligger Aarhusbugten blot et stenkast væk fra Kaløvig Badehotel. Hvad end I er et hold på 10 eller 100, så er den venlige og personlige service altid i fokus, når vi tager imod jer. Her byder vi jer altid velkommen til at afslappet og stressfrit miljø, og vi sætter en dyd i at gøre det så nemt for jer som muligt at holde en produktiv konference. Derudover har vi et stort udvalg af moderne AV-udstyr i vores konferencelokaler nær Århus.

Har i brug for et konferencelokale i Århus? Kaløvig Badehotel ligger ikke langt fra Århus, og du kan booke vores konferencelokaler alt efter, hvornår jeres konference skal holdes, og hvor længe den varer. Vi har heldagsmødepakker og aftenmødepakker, og skal du bruge konferencelokalet hele dagen, så kan du vælge vores konferencedøgn, hvor en overnatning i enkeltværelse følger med i pakken. Fælles for alle muligheder er, at der følger forplejning med. Skal mødet holdes om morgenen, er det med en lækker brunch buffet. Bliver mødet i stedet holdt om aftenen, har vi en velsmagende aftenmenu, og kaffe og lidt sødt til ganen er inkluderet.

Mødefaciliteter

Hvis du har andre arrangementer i tankerne, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 39 39 02 60. Hvis du f.eks. trænger til et velfortjent pust med herlig selvforkælelse, kan vi tilbyde en luksusovernatning med vores gourmetophold. Vi tilbyder også at danne rammerne, hvis i skal holde bryllup. Til dette har vi selskabslokaler og smukke bryllupslokaler nær Århus.

Konferencelokaler i smukke omgivelser

Hvis har har brug for konferencelokaler i Århus, så er de ekstra kilometre til Kaløvig Badehotel med garanti turen værd. Her vil du opleve godt værtskab og hyggelig stemning, allerede fra du ankommer til det hyggelige badehotel, og her er der højt til loftet og plads til alle. Brug pauserne og fritiden med at tage en tur langs havnen og stranden, og lad jer blive inspireret af de naturskønne omgivelser. Mols Bjerge ligger som en smuk kulisse, og hvis I er heldige, kan det være, at I spotter en sæl eller et marsvin i Aarhusbugten. Århus centrum ligger mindre end 15 kilometer væk, så er det nemt at komme til badehotellet.

Vores store og lyse konferencelokaler er også velegnede til at holde koncerter i. Her er der god plads til publikum såvel som musikere. Akustikken er helt i top, og al musik bliver bare lidt bedre af de smukke omgivelser hos Kaløvig Badehotel.

Vi håber at se jer i vores hyggelige konferencelokaler. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.