August Høyen – intimkoncert inkl. 3-retters middag

Intimkoncert med August Høyen inkl. 3-retters middag

August Høyen er vokset op i en familie, hvor musik har været et krav. Publikum sidder med et stort smil på læben, når August synger sine kærlighedstekster med hans smukke varme vokal, som trænger helt ind og finder de spændende steder, hvor intet er helt entydigt. Han har fundet ligesindede musikere og dannet et band, og vi kan glæde os til de spiller sange som ”Det hele handler om dig”, ”Ærlig” og ”Sommerregn” for os.

Program

Kaløvig Badehotel, Aarhus byder velkommen til en fantastisk aften!

Aftenen byder på:
 • Ankomst Mellem kl. 17.15 - 18.30

  Hvor der kan nydes drinks, vin, vand, øl mv.

 • Middag kl. 18.30

  Middagen starter, som er sæsonbestemt og sammensat af vores dygtige kokke specielt til aftenen.

 • Koncert m. August Høyen kl. 21.00

  Alt i alt venter en skøn aften med den perfekte kombination af god mad og dejlig musik. Til alle vores arrangementer sælges kun begrænsede billetter, så der er en unik aften i vente.

Pris
 • Koncert & middag 695 ,-
 • Overnatning

  I forbindelse med koncerter og events er det ikke muligt at reservere vores værelser online, da de er forhåndsreserverede til koncertgæster i vores system. Hvis I ønsker at booke et værelse i forbindelse med et event, bedes I venligst kontakte os direkte via info@kalovigbadehotel.dk eller på 3939 0260.

 • Vores forskellige værelsestyper samt priser kan findes lige her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.