HALBERG & FRIENDS – intimkoncert inkl. 3-retters middag

Intimkoncert med HALBERG & FRIENDS inkl. 3-retters middag

De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er de sidste ni år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS.

Når bandet går på scenen, er der garanti for god stemning, dans, historierne bagom sangteksterne og selvfølgelig fællessang. I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og han er stadig rundt på landevejen med en perlerække af sine bedste sange, såsom ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Fri for at drømme om dig”… Og vi kunne blive ved.

Program

Kaløvig Badehotel, Aarhus byder velkommen til en fantastisk aften!

Aftenen byder på:
 • Ankomst Mellem kl. 17.15 - 18.30

  Hvor der kan nydes drinks, vin, vand, øl mv.

 • Middag kl. 18.30

  Middagen starter, som er sæsonbestemt og sammensat af vores dygtige kokke specielt til aftenen.

 • Koncert m. HALBERG & FRIENDS kl. 21.00

  Alt i alt venter en skøn aften med den perfekte kombination af god mad og dejlig musik. Til alle vores arrangementer sælges kun begrænsede billetter, så der er en unik aften i vente.

Pris
 • Koncert & middag 595 ,-
 • Overnatning

  I forbindelse med koncerter og events er det ikke muligt at reservere vores værelser online, da de er forhåndsreserverede til koncertgæster i vores system. Hvis I ønsker at booke et værelse i forbindelse med et event, bedes I venligst kontakte os direkte via info@kalovigbadehotel.dk eller på 3939 0260.

 • Vores forskellige værelsestyper samt priser kan findes lige her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.