Jesper Binzer – intimkoncert inkl. 3-retters middag

Intimkoncert med Jesper Binzer inkl. 3-retters middag

Jesper Binzer har udsendt to solo-album på Warner : ”DYING IS EASY”  fra 2017 og ”SAVE YOUR SOUL” forrige år, hvor han indspillede 10 nye numre i Medley studiet sammen med producer og guitarist Søren Andersen, som han også arbejdede tæt sammen med omkring sit første soloalbum.

Processen har været kreativ og forløsende let; katalysatoren har været pandemien der ryddede kalenderen for begge, så der pludselig var tid og rum til at skabe en række sange, der resulterede i et helt album.

Albummet blev fulgt op af en række koncerter i flere omgange, og i starten af 2022 kører endnu en turné der inkluderer en speciel aften i Store Vega med flere gæster. 

Program

Kaløvig Badehotel, Aarhus byder velkommen til en fantastisk aften!

Aftenen byder på:
 • Ankomst Mellem kl. 17.15 - 18.30

  Hvor der kan nydes drinks, vin, vand, øl mv.

 • Middag kl. 18.30

  Middagen starter, som er sæsonbestemt og sammensat af vores dygtige kokke specielt til aftenen.

 • Koncert m. Jesper Binzer kl. 21.00

  Alt i alt venter en skøn aften med den perfekte kombination af god mad og dejlig musik. Til alle vores arrangementer sælges kun begrænsede billetter, så der er en unik aften i vente.

Pris
 • Koncert & middag 695,-
 • Overnatning

  I forbindelse med koncerter og events er det ikke muligt at reservere vores værelser online, da de er forhåndsreserverede til koncertgæster i vores system. Hvis I ønsker at booke et værelse i forbindelse med et event, bedes I venligst kontakte os direkte via info@kalovigbadehotel.dk eller på 3939 0260.

 • Vores forskellige værelsestyper samt priser kan findes lige her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.