Søren Huss – intimkoncert inkl. 3-retters middag

Intimkoncert med Søren Huss inkl. 3-retters middag

I løbet af det sidste år er publikum mødt talrigt op til Søren Huss’ koncerter, der har høstet stor ros fra publikum og anmeldere landet over.

Det var med flere udsolgte koncerter, at han i 2023 vendte tilbage på scenen efter to år udenfor rampelyset. Efter den varme velkomst er den fynske sanger og sangskriver nu for alvor tilbage i musikken, med en kommende tour i foråret 2024, et helt nyt album på vej og en festivalsommer i sigte. Med lige dele humor, sarkasme og alvor vil Søren Huss tage publikum med sig rundt i sit efterhånden imponerende sang-katalog. Søren Huss vil med sit absolutte, autentiske væsen føre sit publikum gennem hele det menneskelige følelsesregister med intentionen om at efterlade dem både bevægede og underholdt.

Program

Kaløvig Badehotel, Aarhus byder velkommen til en fantastisk aften!

Aftenen byder på:
 • Ankomst Mellem kl. 17.15 - 18.30

  Hvor der kan nydes drinks, vin, vand, øl mv.

 • Middag kl. 18.30

  Middagen starter, som er sæsonbestemt og sammensat af vores dygtige kokke specielt til aftenen.

 • Koncert m. Søren Huss kl. 21.00

  Alt i alt venter en skøn aften med den perfekte kombination af god mad og dejlig musik. Til alle vores arrangementer sælges kun begrænsede billetter, så der er en unik aften i vente.

Pris
 • Koncert & middag 795 ,-
 • Overnatning

  I forbindelse med koncerter og events er det ikke muligt at reservere vores værelser online, da de er forhåndsreserverede til koncertgæster i vores system. Hvis I ønsker at booke et værelse i forbindelse med et event, bedes I venligst kontakte os direkte via info@kalovigbadehotel.dk eller på 3939 0260.

 • Vores forskellige værelsestyper samt priser kan findes lige her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.