SOIREÉ MUSIQUE AUX CHANDELLES – intimkoncert inkl. 3-retters middag

Intimkoncert med Soiree Musique aux Chandelles inkl. 3-retters middag

Soiree Musique aux Chandelles er en magisk og enestående oplevelse!

En oplevelse i fortryllende rammer med tusindvis af stearinlys, alt imens stryger-trioen fremfører store klassiske kompositioner og værker. Trioen er sammensat af nogle af landets absolut dygtigste musikere, som til daglig spiller på Det Kgl. Teater, i Danmarks Underholdningsorkester og Verdensballetten. Denne aften vil de fremføre de største klassiske værker, såsom ”A Time For Us”, ”Claire de Lune” og ”Black Swan”. En aften fyldt med musik, romantik og magi!

Program

Kaløvig Badehotel, Aarhus byder velkommen til en fantastisk aften!

Aftenen byder på:
 • Ankomst Mellem kl. 17.15 - 18.30

  Hvor der kan nydes drinks, vin, vand, øl mv.

 • Middag kl. 18.30

  Middagen starter, som er sæsonbestemt og sammensat af vores dygtige kokke specielt til aftenen.

 • Koncert m. Soiree Musique aux Chandelles kl. 21.00

  Alt i alt venter en skøn aften med den perfekte kombination af god mad og dejlig musik. Til alle vores arrangementer sælges kun begrænsede billetter, så der er en unik aften i vente.

Pris
 • Koncert & middag 595 ,-
 • Overnatning

  I forbindelse med koncerter og events er det ikke muligt at reservere vores værelser online, da de er forhåndsreserverede til koncertgæster i vores system. Hvis I ønsker at booke et værelse i forbindelse med et event, bedes I venligst kontakte os direkte via info@kalovigbadehotel.dk eller på 3939 0260.

 • Vores forskellige værelsestyper samt priser kan findes lige her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.